Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Harry Potter: Quidditch Champions çıkış tarihi açıklandı!

0

Harry Potter: Quidditch Champions, 3 Eylül 2024’te PC ve konsollara gelecek. Oyun, PlayStation Plus üyelerine lansman günü ücretsiz sunulacak.

Harry Potter: Quidditch Champions

Unbroken Studios ve Warner Bros. Games, Summer Game Fest 2024 etkinliği sırasında Harry Potter: Quidditch Champions’ın, 3 Eylül 2024’te çıkacağını yeni bir fragman eşliğinde duyurdu.

Oyuncular fragmanda gözüken Harry Potter, Ginny Weasley, Viktor Krum gibi başarılı Quidditch yıldızlarının yanı sıra kendi karakterlerini de yaratarak bir Quidditch şampiyonu olmayı deneyebilecekler.

Harry Potter: Quidditch Champions, oyuncuların bu büyülü sporu tek başına, çevrimiçi co-op veya diğer oyuncularla çevrimiçi olarak rekabet ederek oynamalarına olanak tanıyacak. Oyuncular vurucu, kovalayıcı, kaleci ve arayıcı gibi pozisyonlarda oynayabilecekler.

Harry Potter: Quidditch Champions ne zaman çıkacak?

Harry Potter: Quidditch Champions 3 Eylül‘de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkacak. Ayrıca 3-30 Eylül tarihleri ​​arasında PlayStation Plus üyelerine ücretsiz sunulacak. Son olarak Hogwarts Legacy’ye sahip olan oyuncular, Harry Potter: Quidditch Champions’ı indirip WB Games hesaplarına bağlandıklarında Bonus Legacy Pack‘e ücretsiz bir şekilde sahip olacak.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.

Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Summer Game Fest 2024 tüm etkinlik ve oyun duyuruları için buraya göz atabilirsiniz.

Berk Söğütlü
Oyun Günlüğü Haber Editörü