Oyun HaberleriPCZ - macOS

Hearts of Iron 4: Expansion Pass 1 çıktı!

0

Hearts of Iron 4 için ilk genişleme geçişi iki expansion pass bonusu, bir genişletme paketi, bir ülke paketi ve bir birlik paketinden oluşuyor. Hearts of Iron 4: Expansion Pass 1 ilk içeriği ise 14 Kasım’da Hearts of Iron 4: Götterdämmerung olarak gelecek.

Hearts of Iron 4: Expansion Pass 1

Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından da yayımlanan Hearts of Iron 4, tam sekiz yıl sonra küllerinden doğmaya hazırlanıyor. Sürekli yeni genişleme paketleriyle büyüyen oyuna bu kez genişleme geçişleri geliyor. 3 Ekim’de yayımlanan Hearts of Iron 4: Expansion Pass 1, 22.19 dolardan (757 TL) satışa sunuldu.

Gelin şimdi bu genişleme geçişindeki içeriklere bakalım.

  • İki Expansion Pass Bonusu: Bu paket, farklı boyutlarda üç Alman tankı (Panzer-Selbstfahrlafette II, VK.3001 tankı ve Löwe) için model tasarımı içerir. Bu tankların kilidi, Expansion Pass satın alındıktan hemen sonra açılacaktır. Besteci Martin Hall’un eşsiz düzenlemesi The Ride of the Valkyries Müziği de Expansion Pass ile anında açılır.
  • Hearts of Iron IV: Götterdämmerung: Hearts of Iron IV’ün bu genişletme paketi, büyük ölçüde genişletilmiş bir Odak Ağacı’nda yeni alternatif tarihlerle Dünya Savaşı’nın ana aktörü olan Almanya’ya önemli yeni içerikler ekler. Ayrıca nükleer araştırma, gelişmiş silahlar ve roket bilimi gibi Özel Projeleri araştırmak ve konuşlandırmak için yeni yollar sunarak önemli düşman hedeflerine baskınlar yapılmasını sağlar.
  • Hearts of Iron IV: Graveyard of Empires: Hearts of Iron IV için hazırlanan bu ülke paketi, Hindistan Raj’ı, İran, Irak ve Afganistan dâhil olmak üzere çeşitli Asya ülkelerine daha fazla tarihi doku ve ulusal odak içeriği ekler.
  • Hearts of Iron IV: Graveyard of Empires: Hearts of Iron IV için sunulan bu birlik paketi ile ender ve sıra dışı araçları konuşlandırın. Bu paket, İkinci Dünya Savaşı dönemine ait araç prototipleri için onlarca tasarım modeli içerir.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments