Oyun HaberleriPCZ - macOS

Hearts of Iron 4: Götterdämmerung duyuruldu! İşte çıkış tarihi

0

Almanya’ya odaklanan yeni Hearts of Iron 4 genişleme paketi Götterdämmerung duyuruldu! Hearts of Iron 4: Expansion Pass 1 içerisinde de yer alıyor.

Hearts of Iron 4: Götterdämmerung

Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından da yayımlanan Hearts of Iron 4 yeni genişleme paketi Götterdämmerung duyuruldu. Almanya, Avusturya, Macaristan ve Belçika için yeni odak ağaçları getiren paket 14 Kasım’da PC ve Mac platformlara gelecek.

Hearts of Iron 4: Expansion Pass 1‘in bir de aynı zamanda bir parçası olan Hearts of Iron 4: Götterdämmerung için henüz bir fiyat açıklanmadı.

Hearts of Iron 4: Götterdämmerung neler getiriyor?

  • Daha Büyük Alman Odak Ağacı: Hearts of Iron 4’te en çok oynanan uluslardan biri için gözden geçirilmiş ulusal odaklar ve alternatif tarihsel yollar. Bu siyasi yollar; yeni monarşist içerik, restore edilmiş demokratik bir Almanya ve alternatif faşist militarist yollar içerir. Daha karakter odaklı olaylar, savaşın ana oyuncusunun karakterini zenginleştirir.
  • Gözden Geçirilmiş Avusturya Odak Ağacı: Alman hakimiyetinden kurtulmuş Avusturya için yeni alternatif tarihlerin yanı sıra bir zamanlar Habsburg İmparatorluğu’nun parçası olan çevre ülkeler için içerik. Yapay zekâ kontrolündeki Avusturya için de gözden geçirilmiş bir tarihsel yol mevcut.
  • Macaristan Odak Ağacı: İnsan gücü eksikliğini telafi etmek üzere teknolojiden yararlanarak ulusu yeniden inşa edin. Avusturya-Macaristan İmparatorluğu’nda reformlar yapın ve birlik içinde, güçlü bir grup kurun.
  • Belçika Odak Ağacı: Alman egemenliğine direnin ya da bu egemenliği kabul edin. Kongo’nun doğal zenginliklerinden yararlanarak sürgündeki bir Afrika hükümetinin potansiyelini geliştirin.
  • Özel Projeler: Özel projelerde ileri düzey araştırmalar yapmak için bilimsel tesisler inşa edin ve savaş girişimlerinizi ilerletmek amacıyla bilim insanlarını görevlendirin. Özel projeler arasında nükleer fizik, gelişmiş uçaklar, roket bilimi, gelişmiş tanklar ve topçuluk, deniz mühendisliği ve elektronik yer alır.
  • Baskınlar: Dikkatle planlanmış darbelerle önemli düşman hedeflerine saldırın. Düşman limanları, endüstriyel yapılar, araştırma tesisleri ve özel kaynak toplama alanları; bombalama saldırıları, komando baskınları veya paraşütçü saldırıları için potansiyel hedeflerdir.
  • Ve dahası: Haritada yeni yapılar ve binalar görünür, yapay zekâ oyuncuları saldırı planlamasında daha başarılıdır, nükleer savaşın kullanımına ve etkinliğine dair yeni değişiklikler yapılmıştır ve ordular daha ölümcül şehir savaşları yapacaktır.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments