Oyun HaberleriPCXbox

Hellblade 2 yeni fragmanı The Game Awards’ta yayımlandı

0

The Game Awards 2023 heyecanının ortasında Xbox, Senua’s Saga: Hellblade 2 için nefes kesici yeni bir fragmanla dikkatleri üzerine çekti.

Senua’s Saga: Hellblade 2

Senua’s Saga: Hellblade 2, üstün teknolojisi ve dinamik dövüşleriyle görsel bir şölen sunarak The Game Awards‘da dikkatleri üzerine çekti. Oynanış fragmanı, hikaye anlatımı ve aksiyonun kusursuz entegrasyonunu sergileyerek oyuncuları Senua’nın esrarengiz dünyasına çekti.

Yeni fragmanın yarattığı heyecana rağmen, Hellblade II’nin çıkış tarihi hala sıkı korunan bir sır. Yaz aylarındaki Xbox tanıtımında belli belirsiz bahsedilen 2024 çıkış tarihi, hayranların Senua’nın yolculuğunun bir sonraki bölümüne ne zaman dalabilecekleri konusunda hevesle spekülasyon yapmalarına neden oldu.

Senua’s Saga: Hellblade 2

Hellblade 2, yapımcı stüdyo Ninja Theory’nin Microsoft tarafından satın alınmasının ardından Xbox’a özel olarak çıkacak. The Game Awards’daki kısa ve çarpıcı fragman, hayranları daha fazla detay için aç bırakarak, Senua ile yapılan bu yolculuğun oyun topluluğunda hala gündemde olduğunu garanti altına almış oldu.

The Game Awards ve Hellblade 2 ile ilgili en son güncellemeler için takipte kalın!


Özge Güzel
Oyun Günlüğü Kıdemli Editörü / Senior Editor