Oyun HaberleriPlayStation

Hello Neighbor 2, PlayStation için duyuruldu

0

tinyBuild Games’ten Ariana Spandl, “Hello Neighbor 2’nin PS4 ve PS5’e geleceğini duyurmaktan hem onur hem de heyecan duyuyorum!” dedi. Oyunun beta sürümü 7 Nisan’da hem PC hem de konsola geliyor.

  • Hello Neighbor 2, PS4 ve PS5’e geliyor.
  • 7 Nisan 2022’de beta ve ön siparişinizle özel beta erişimi elde edebileceksiniz.
Hello Neighbor 2

Dynamic Pixels ve Eerie Guest Studios‘un geliştirdiği, Amerikan bağımsız oyun yayıncısı tinyBuild‘in de yayımlayacağı The Hello Neighbor 2, PC ve Xbox için duyurulmuştu. Hatta her iki platformda da oyunun alfa sürümü açık durumda. Bugün PlayStation‘dan yapılan açıklamada oyunun PS4 ve PS5’e de geleceği duyuruldu.

Oyunun yayımcısı tinyBuild Games’in Kıdemli Topluluk Yöneticisi Ariana Spandl, “Hello Neighbor 2’nin PS4 ve PS5’e geleceğini duyurmaktan hem onur hem de heyecan duyuyorum!” dedi.

Oyunun beta sürümü ise daha önce duyurulduğu gibi 7 Nisan’da hem PC hem de konsol platformlarına geliyor.

Hello Neighbor 2

Bu sefer bir gazeteci olarak, sizin hareketlerinize adapte olabilen yapay zekası ile komşunuzun ürkütücü sırrını çözmeye çalışacaksınız. Hello Neighbor 2’de açık dünyaya geçiş, kasaba sakinlerinin de yapay zekalarının sizin oynanışınıza göre şekillenmesi gibi geliştirmeler bulunuyor.

Oyuna ön sipariş vererek betasını önden deneme şansına erişebilirsiniz. Hello Neighbor 2 çıktığı ilk günden Game Pass sistemine dahil edilecek.


[ngg src=”galleries” ids=”3″ display=”basic_slideshow”]
Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.