Oyun Haberleri

Hideo Kojima, Death Stranding olmayan bir oyun duyurdu!

0

Stüdyosu Kojima Productions’ın yedinci senesini kutlayan Kojima, yeni oyunu hakkında bilgiler verdi. Death Stranding 2 dışında konuştuğu bu yeni oyunun Xbox özel oyunu Overdose mu yoksa yeni bir oyun mu?

Kojima Productions

Hideo Kojima ve ekibi, Kojima Productions’ın yedinci senesini kutladı. Kutlama sırasında yeni oyunu hakkında konuşacağını tahmin etmemiştik, ancak yayınladığı videoda yeni bilgiler verdi.

Ve verdiği bilgiler Death Stranding 2 değil, başka bir oyunla ilgili. Kojima, videosunda yeni bir oyun ve birkaç farklı görsel projeler üzerinde çalıştıklarını aktardı ve gelecek sene hayranlarına daha fazla bilgi vermeyi umduğunu söyledi.

Yedinci yılında birçok projeyle gelen Kojima Productions!

Yeni oyunun ne olduğu merak konusu. Geçtiğimiz aylarda sızılan ve şu anda yapım aşamasında olan Xbox özel oyunu Overdose olabileceği ihtimaller arasında. Her şeye rağmen, Kojima’nın bu açıklaması yeni oyun dedikodularını doğrulamış oldu.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde duyurulan Death Stranding filminin ünlü yapımcının bahsettiği görsel projelerden biri olduğunu öğrenmiş olduk. Gelecek sene Kojima Productions kendisinden söz ettirecek gibi duruyor.   


Tuana Seda Hürmen
Oyun Günlüğü Yazarı
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments