Oyun HaberleriPCPlayStation

Hogwarts Legacy 2023 yılına ertelendi

0

Harry Potter’ın büyülü dünyasında geçecek açık dünya aksiyon oyunu Hogwarts Legacy bir kez daha ertelendi. Oyunun 10 Şubat 2023’te çıkması bekleniyor.

Hogwarts Legacy çıkış tarihi açıklandı.
Hogwarts Legacy

Harry Potter hayranlarının dört gözle beklediği açık dünya aksiyon oyunu Hogwarts Legacy‘den yeni bir erteleme haberi geldi. Yayımcı Warner Bros. ve geliştirici Avalanche Software, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada oyunun 10 Şubat 2023’e ertelendiğini duyurdu.

Yapılan Twitter açıklaması

Hogwarts Legacy çıkış tarihi

Duyuruda Warner Bros. Games şu sözlere yer verdi:

“Ekibimiz oyunumuzu oynamanız için sabırsızlanıyor ancak mümkün olabilecek en iyi deneyimi sizlere sunabilmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var.”

Hogwarts Legacy PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam ve Epic Store platformlarına 10 Şubat 2023 tarihinde çıkacağı belirtildi. Firma oyunun Nintendo Switch’e çıkacağını bildirmesine rağmen şuanlık kesin çıkış tarihini açıklamayarak yakın zamanda açıklanacağını bildirdi.

2022 State of Play etkinliğinde oyuna dair bilgiler paylaşılmıştı. Sizin Hogwarts Legacy oyunundan beklentileriniz neler? Yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.


Arda Bahçekapılı
Oyun Günlüğü Haber Editörü - Oyun Günlüğü English News Editor