Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Anlatı macera oyunu Indika için çıkış tarihi açıklandı

0

19. yüzyıl Rusya’sında geçen hikâye odaklı üçüncü şahıs anlatı macera oyunu Indika, 8 Mayıs 2024’te PC ve konsollara gelecek.

Indika

Moskova merkezli olarak kurulan ancak Kazakistan’da çalışmalarına devam eden video oyun stüdyosu Odd Meter tarafından geliştirilen ve 11 bit studios tarafından da yayımlanacak 19. yüzyıl Rusya’sında geçen hikâye odaklı üçüncü şahıs anlatı macera oyunu Indika için çıkış tarihi açıklandı.

Dinî görüşlerin acı gerçeklerle çakıştığı 19. yüzyılın sonlarındaki alternatif Rusya’da geçen, hikâye odaklı üçüncü şahıs oyunu Indika, yanında sıra dışı yol arkadaşı şeytanın ta kendisiyle beraber kendini keşfetme yolculuğuna çıkan genç bir rahibenin hikâyesini anlatıyor.

PlayStation 5, Microsoft Windows, Xbox X ve S Serisi platformlarına gelecek Indika için henüz ön sipariş fiyatı ve sistem gereksinimleri açıklanmadı.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.