Oyun HaberleriPCPlayStation

It Takes Two 3 milyon satış rakamını geçti!

0

A Way Out ile 2.6 milyon satış rakamına ulaşan Hazelight Studios, üçüncü oyunu olan It Takes Two ile 3 milyon satış rakamını geçip kendi içerisindeki rekoru da kırmış oldu.

  • Hazelight Studios’un geliştirdiği, It Takes Two 3 milyon satış rakamını geçti.
  • Brothers: A Tale of Two Sons ile kendini duyuramayan stüdyo ilk başarısını ikinci oyunu Brothers: A Tale of Two Sons ile aldı.

Stockholm merkezli İsveçli video oyun şirketi Hazelight Studios 2013 yılında Brothers: A Tale of Two Sons ile çok fazla kendini duyuramasa da A Way Out ile 2.6 milyon, It Takes Two ile de 3 milyon satış değerlerine çok kısa sürede ulaştı.

Hazelight’ın 2018’de ikinci oyunu olan A Way Out ile çok fazla insana co-op oyunu sevdirmeyi başarmış bir stüdyo olarak öne çıkmıştı. Bu başarısı üzerine Hazelight haziran 2020’de Ea Play sırasında beklenen üçüncü oyunu olan It Takes Two’yu co-op oyun severlere sundu.

It Takes Two hikaye ve oynanış tarzıyla çok fazla insanı kendine sevdirdi ki, Hazelight 14 Ekim 2021’de paylaştığı tweete göre, It Takes Two 3 milyon satış rakamı geçtiğini duyurdu. Bu duyuru üzerine Hazelight Studios, A Way Out’tan sonra ki satış rekorunu da geçmiş oldu.

It Takes Two
Hakan Sezer
Oyun Günlüğü - 2021