Oyun HaberleriPC

Jurassic World Evolution 3 duyuruldu!

0

Frontier Developments’ın bugüne kadar en çok satan oyun serisinin yeni oyunu Jurassic World Evolution 3 duyuruldu. Oyunun 2026. mali yılında çıkması planlanıyor.

Jurassic World Evolution 2

İngiliz bir video oyunu geliştiricisi Frontier Developments, üçüncü Jurassic World oyunu için Universal Products & Experiences ile lisans imzaladığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, “Jurassic World Evolution ve Jurassic World Evolution 2, ilk iki yılda elde edilen gelir açısından Frontier’ın oyun portföyünde sırasıyla birinci ve ikinci sırada yer alıyor; Jurassic World Evolution, neredeyse altı yıl önce piyasaya sürülmesinden bu yana Frontier’ın bugüne kadar en çok satan oyunu oldu.” denildi.

Frontier’den her yıl yeni bir inşaat ve yönetim oyunu gelecek!

Önümüzdeki üç mali yıl boyunca Frontier, her yıl yeni bir CMS oyunu (İnşaat ve yönetim simülasyonu) yayınlamayı planlıyor.

Frontier, 25 Mali Yılı için duyurulmamış kendi IP CMS oyununun geliştirilmesi yolunda devat ettiğini açıklayarak, “Frontier oyunu önümüzdeki aylarda duyurmayı bekliyor” dedi.

9 Mayıs’ta onaylanan üçüncü Jurassic World oyununun 26 MY (1 Haziran 2025 ile 31 Mayıs 2026 arasında) için planlanıyor ve 27 Mali Yılı için üçüncü bir henüz duyurulmayan CMS oyunu planlanıyor.

Frontier Developments İcra Kurulu Başkanı Jonny Watts, “En çok satan oyun serimiz için Universal Products & Experiences ile işbirlikçi ilişkimizi genişletmek amacıyla üçüncü bir Jurassic World oyunu geliştirdiğimizi açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Jurassic World Evolution oyun serimiz, CMS oyunlarında harika yaratıcı ve teknik uzmanlık sergiledi ve Bu türdeki seçme, geliştirme, piyasaya sürme ve yetiştirme stratejimizin gücü sayesinde, seriye yönelik gelecekteki heyecan verici planlarımız hakkında daha fazla bilgi sağlamayı sabırsızlıkla bekliyorum.” ifadelerini kullandı.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.