Oyun HaberleriPCRöportaj

Kahraman bebek geliyor! Babies vs Monsters, 2025’te yayımlanacak!

0

Kahraman bebek karakterlerin kabuslarına karşı savaştığı 2D top-down bullet hell rogue-like oyunu Babies vs Monsters, 2025’in ilk çeyreğinde PC platformuna gelmeye hazırlanıyor.

Babies vs Monsters

Antalya merkezli video oyun stüdyosu Foxpider Games, mobil oyun serilerinden sonra PC’ye 2D top-down bullet hell rogue-like oyunu Babies vs Monsters ile gelmeye hazırlanıyor.

Kahraman bebek karakterlerin kabuslarına karşı savaştığı oyun, 2025 ilk çeyreğinde oyuncularla buluşacak. Erken erişim olarak yayımlanacak oyunun temel özellikleri de duyuruldu.

80’den fazla oyuncak seçeneği (oyuncaklar oyunda kullanabileceğiniz günçlendirme eşyalarıdır), 3 benzersiz bebek (ana karakter), farklı zorlayıcı mekaniklere sahip 12’den fazla normal, 4 üstün canavar yer alacak.

Oynama tarzını istediğin gibi özelleştirmen için 15’ten fazla özel bebek özelliği (Savunma, saldırı veya işlevsel vb.), bebeklere özgü 20’den fazla gelişmiş yetenek, iki farklı oyun alanı haritası ve souls-like zorlukta ve özel saldırılara sahip 2 boss seçeneği bulunacak.

Foxpider Games ekibi GİST 24’teydi!

Gaming İstanbul 2024’te Oyun Günlüğü’nün sorularını yanıtlayan Foxpider Games ekibi 2021’de kurulduklarını ve dört kişilik bir ekipleri olduğunu söyledi.

Foxpider Games ekibi

“Babies vs Monsters dışında 70 tane mobil oyunumuz var.” diyen ekip, “Bir yandan mobil projeler geliştirmeye devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Babies vs Monsters’ın şu an kapalı betada olduğunu söyleyen ekip, “Oyunumuz hızlı tempolu bir rogue-lite oyunu. Karakter olarak bebekler var ve bosslara karşı savaşıyorlar. Bi nevi bebeklerin kabuslarından canavarları yok etmesini oynuyoruz. Maksimum 3 ay içerisinde demomuzu ilk önce Steam’de yayınlayacağız. Sonrasında 6 ay içerisinde erken erişime açmayı planlıyoruz.” dedi.

Gaming İstanbul hakkında da görüşlerini paylaşan geliştirici ekip, “O kadar yoğun ki gezme fırsatı bulamadık. Bizim için avantajı şu ki ilk defa oyunumuzu gösteriyoruz ve geri dönüşler çok olumlu. Bu kadar oyuncuyla bir araya gelebilmek bizim için şu aşamada çok önemli.” açıklamasında bulundu.

“Türk oyun sektörü bence her yönden gelişmeye devam ediyor ve etmeli.” diyen ekip son olarak şunları söyledi:

“Birazcık mentorlar azalmalı ve insanları daha çok bilgiye nasıl ulaşabilecekleri öğretilmeli. Bilgiye ulaşmak çok kolay olabilir ama bu işlere hiç girişmemiş gençler nasıl bu bilgiyi kullanacağını bilmiyor. Bunu öğretirsek zaten mentorlara da gerek kalmayacaktır.”

Babies vs Monsters ilginizi çektiyse aşağıdan Steam sayfalarına ulaşabilir ve istek listenize ekleyebilirsiniz.

Foxpider Games ekibine başarılar dileriz!


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz. Bizi Google News, X, Facebook, Instagram ve Youtube‘dan takip edebilirsiniz. İngilizce oyun haberleri için OG English (OG: Video Game News, Reviews) web sitemize de bakabilirsiniz. Aylık ücretsiz olarak yayımlanan Oyun Günlüğü dijital dergimize de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Helin Çelik
Oyun oynamayalı da uzun zaman olmuştu...

Comments

Leave a reply

You may also like