Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Kaykay oyunu ‘Skate’, PC’ye geliyor!

0

Konsollara özel olarak piyasaya sürülen kaykay oyunu Stake nihayet PC için duyuruldu. Oyun, 2050’den önce PC’ye gelecek! Oyunun resmi ismi Skate 4 değil, Skate.

Skate

Kaykay oyunu serisi Skate ilk defa PC platformuna gelecek. Oyunun geliştiricileri ‘Stake‘ ismindeki oyunun bu yıl konsollar için teste gireceğini açıkladı. Ancak PC sürümü için bir tarih verilmedi.

Baş Kreatif Yazar Cuz Parry ve Kıdemli Kreatif Direktör Deran Chung geliştirilme aşamasındaki oyun hakkında açık bir soru cevap yaptı. Uzun yıllardır beklenen ancak artık oyuncuların umudunu kestiği oyun hakkındaki bilgiler 1 Şubat’taki paylaşıma kadar gündeme gelmedi. 21 Aralık’ta oyun hakkında birçok detay aktarıldı.

Skate, resmen PC’ye geliyor!

‘Oyun Steam’e gelecek mi?’ sorusuna Parry, ‘Evet, bunu daha önce öğrendim. İmkansızı başaracağız. Bunun üzerine çalışıyoruz.” dedi.

Oyuncular oyunun çıkış tarihini büyük bir merakla bekliyor. Çapraz platform ve çapraz ilerleme özelliğine de sahip olacak oyun, 2050’den önce çıkacak! Kaykay sporunun inceliklerini gelişen oyun içi mekaniklerde göreceksiniz. Dar pantolonların yanında geniş pantolon tasarımları da üzerinde çalışılan konular arasında.

Skate hangi platformlara gelecek?

Skate Xbox One ve PS4’ün yanı sıra Xbox Series S/X, PS5 ve Steam’in yanı sıra PC oyuncuları için EA uygulamasında da mevcut olacak.

Geliştiriciler, “Birincil kontrol planımız olarak Flick-It sistemine odaklandık.” açıklamasında bulundu.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.