Oyun HaberleriPC

Land of the Vikings ilk genişleme paketi Thralls çıktı!

0

Viking döneminde geçen strateji ve şehir kurma oyunu Land of the Vikings için ilk genişleme paketi olan Thralls çıktı.

Land of the Vikings: Thralls

Ankara merkezli Türk oyun stüdyosu Laps Games tarafından geliştirilen Viking temalı strateji ve şehir kurma oyunu Land of the Vikings için ilk genişleme paketi Thralls çıktı.

26 Haziran’da PC platformuna gelen DLC ile düşmanları esir olarak yerleşiminize getireceksiniz. Elbette esirleri sadece çalıştırmayacak onların mutluluklarıyla da ilgileneceksiniz. Bölgenizin gücü ve refahını artıracağınız köleleri yönetmek için bir de merkez binanınız olacak. Thrall Yönetim Binası ile esirleri yönetmek ve görevlendirmek daha kolay olacak.

Land of the Vikings: Thralls

Madencilikten gıdaya, kumaştan ve savaş zırhı üretimine kadar pek çok alanda çalıştıracağınız esirler Land of the Vikings deneyiminizi zenginleştirecek.

Land of the Vikings: Thralls, 3 dolardan satışa sunuldu. Ancak lansmana özel 10 Temmuz’a kadar bu genişleme paketine 2.69 dolardan sahip olabilirsiniz.


Oyunun bir önceki güncellemesi Land of the Vikings v1.2.0: Journey to Dage Island ile de yeni bir harita yeni bina modelleri gelmiş. Market yeniden tasarlanmıştı. Tüm güncelleme notlarına da buradan göz atabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.