Oyun HaberleriPC

Land of the Vikings tam sürüm olarak yayımlandı!

0

Viking döneminde geçen şehir kurma strateji oyunu Land of the Vikings, tam sürüm olarak yayımlandı.

Türk oyun stüdyosu Laps Games tarafından geliştirilen Viking temalı strateji ve şehir kurma oyunu Land of the Vikings, tam sürüm olarak PC platformuna geldi.

Tam sürüme kavuşan oyuna bir dizi yenilikler de geldi.

Land of the Vikings tam sürüm yenilikleri

Yeni oyun modu – Sürükleyici Mod

Jarl unvanını üstlenin ve Vikinglerinize zafer yolunda rehberlik edin! Bu giriş modunda, bu Viking temalı hikayeye özel 25’ten fazla hedefle yeni oyuncuların Land of the Vikings’te nasıl gezineceklerini öğrenmeleri harika bir başlangıç noktasıdır.

Yeni etkinlikler

Vikinglerinizi rakipsiz zafere doğru yönlendirirken, ihanetin gizlenen gölgelerine ve köyünüzü bekleyen giderek artan tehlikelere hazırlıklı olun. Baskınlardan karizmatik komutanlara ve köyünüzün karmaşık taleplerine kadar 20’den fazla etkinliğe kendinizi hazırlayın. Liderliğiniz daha önce hiç olmadığı gibi test edilecek.

Yeni harita – Volkan

Aktif bir yanardağ bulunan bir adaya yerleşmek için gerekenlere sahip misiniz? Yeni harita, güçlü bir yanardağın ortasındayken Vikinglerinizi keşfedip yerleştirebileceğiniz yeni bir manzara sunuyor!

Yeni afet – Volkanik bombalar

Cesur yerleşiminizin üzerine yanardağ bombaları yağarken gökyüzünün parıldamasına tanık olun. Bu ateşli sınavdan sağ çıkmak için gerekenlere sahip misiniz?

8 farklı dilde mevcut!

Evet bir çoğunuz bu konuda eleştirdi ama artık oyunumuz Türkçe! Land of the Vikings artık İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, İspanyolca, Lehçe, Çince ve Türkçe dahil 8 farklı dilde mevcut!

Lansman sonrası yol haritası!

“Lansmandan sonra, bulunan diğer hataları gidermeye ve oyuna daha fazla özellik eklemeye devam etmeye kararlıyız.” diyen geliştirici ekip yol haritasını açıkladı.

Land of the Vikings ne kadar?

Steam’de 38 bine yakın oyuncunun takip ettiği oyun 190,00 TL’den satışta ancak 16 Ekim’e kadar 142,50 TL’den satın alabilirsiniz.

Land of the Vikings

Land of the Vikings’de oyuncular yeni bir Viking köyünün Jarl rolünü üstlenecek. Akıllı bir Jarl, kaynakları yönetmeli, zorlu koşullardan ve düşman baskınlarından sağ çıkmalı ve diğer Vikinglere sosyal çatışmalarda birlikte çalışmaları için rehberlik etmelidir.

Köylerini gelişen bir şehre dönüştürmek oyunculara kalmış. Ama tabii ki bu yolda tamamen kendi başlarına değiller; İskandinav tanrıları, ibadetleri karşılığında oyunculara farklı bonuslarla yardım ediyor.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.