Oyun HaberleriPC

Life By You üçüncü kez ertelendi: Bu kez tarih verilmedi!

0

The Sims 2 ve The Sims 3’ten tanıdığımız Rod Humble ve Paradox Tectonic ekibi tarafından geliştirilen yeni yaşam simülasyon oyunu Life by You, üçüncü kez ertelendi.

Life by You

Paradox Announcement Show 2023’te duyurulan yeni yaşam simülasyon oyunu Life by You, 12 Eylül 2023’te erken erişim olarak Epic ve Steam platformlarına gelecekti. Yıl sonuna doğru oyunun mart ayında ertelendiği duyurulmuştu. Daha sonra ise oyunun 6 Haziran’a ertelendiği duyurulmuştu.

Paradox Interactive’in CEO Yardımcısı Mattias Lilja bugün oyunun tekrar ertelendiğini söyleyerek bir çıkış tarihi vermedi.

Lilja, “Uzun uzun düşündükten sonra, daha önce 4 Haziran olarak belirlenen Life by You’nun Erken Erişim çıkış tarihini geri çekme kararı aldığımızı duyurmaktan üzüntü duyuyoruz.” dedi.

Ayrıca stüdyo hayranlardan özür dileyerek, “Geliştirme için ek süreye ihtiyaç olduğuna inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Life By You The Sims’e rakip olabilecek mi?

EA Games The Sims 4‘ü uzun yıllardır destekleyerek tartışmasız liderliğini sürdürüyor. Oyunun ücretsiz olması da oyuncuların ilgisini daha da çekmiş durumda. Ayrıca serinin beşinci oyunun geliştiriliyor olması Paradox’un bu atmasına sebep olmuş olabilir.

The Sims 5 haricinde geliştirilmekte olan Paralives ve geçen günlerde duyurusu yapılan eski The Sims geliştiricilerinin yeni yaşam simülasyonu da rekabeti artıracak gibi görünüyor.

Life by You Türkçe dil desteği var mı?

Oyunda ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor. Oyunda Fransızca, Almanca, İngilizce ve Latin Amerika İspanyolcası yer alıyor.

Life by You yeni oynanış videosu


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.