Oyun HaberleriPlayStationXbox

Marvel Rivals PC’nin yanında konsollara da gelecek!

0

PlayStation State of Play mayıs 2024’te Marvel Rivals için PlayStation 5 ve Xbox Series X|S duyurusu yapıldı. Yayımlanan videoda yeni karakterler ve oyun özellikleri açıklandı.

Marvel Rivals

NetEase Games tarafından geliştirilen ve yayımlanacak süper kahraman takım tabanlı PVP nişancı oyunu Marvel Rivals için PlayStation 5 ve Xbox Series X|S duyurusu yapıldı. Konsollara gelecek oyunda Marvel’ın favorileri Venom ve Adam Warlock, yeni açıklanan Tokyo 2099: Spider-Islands haritası da dahil olmak üzere Multiverse’deki ikonik Marvel konumlarında savaşan 19 oynanabilir kahramanın yer aldığı yıldızlar listesine katılacak.

Yeni kapalı beta temmuz sonunda başlıyor!

PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’e de gelecek Marvel Rivals’ın ilk kapalı beta testi PC, PlayStation ve Xbox dahil tüm platformlar için temmuz ayı sonlarında yapılması planlanıyor. 

NetEase, Kıdemli Başkan Yardımcısı Ethan Wang, “Konsol platformlarının onaylanmasıyla NetEase Games, Marvel Rivals’ın izleyici kitlesini büyük ölçüde genişletme ihtimalinden heyecan duyuyor. Kapalı beta aşamamıza yaklaştıkça, Mümkün olan en iyi Süper Kahraman deneyimini yaratmak için topluluk geri bildirimlerini yönlendirmek ve oyuncularımızla etkileşime geçmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.