mass effect legendary edition
Oyun HaberleriPC

Mass Effect Legendary Edition en çok satan oyun oldu

0

Steam 2021 yılının 19. haftasının en çok satanları duyuruldu. Listede birincilik Mass Effect üçlemesindeki video oyunlarının bir derlemesi olarak piyasaya sürülen Mass Effect Legendary Edition oldu. Listenin ikinci sırasında ise geçen haftanın birincisi olan Resident Evil serisinin yeni oyunu Residen Evil: Village yer aldı.

  • Steam 2021 yılının 19. Haftasında en çok satanlar listesini açıkladı.
  • Geçen hafta dokuzuncu sırada yer alan (Ön sipariş) Mass Effect Legendary Edition, birinci sıraya yükseldi.
Steam 2021 yılının 19. haftasının en çok satanlarının birincisinin Mass Effect Legendary Edition olduğu duyuruldu.
Mass Effect Legenadary Edition şu anda Steam’de 419 TL

Steam 2021 yılının 19. Haftasında 16 Mayıs tarihi ile biten süreçte en çok sayanları duyurdu. 2007 yılından bu yana büyük bir hayran kitlesi edinmiş Mass Effect üçlemesindeki (Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3) video oyunlarının bir derlemesi olarak piyasaya sürülen Mass Effect Legendary Edition, bu haftanın en çok satanlarında birinci sıraya yerleşti.

Listenin ikinci sırasında dünyaca ünlü Resident Evil serisinin yeni oyunu olan, Resident Evil: Village bulunuyor. Oyun içinde bulunan gerek mekanikler, gerekse görseller sayesinden sosyal medyanın gündeminde düşmedi. Çıktığı ilk günden bu yana gösterilen bu ilgi oyunu haftanın ikinci sırasına yerleşmesini sağladı. Üçüncü sırada ise Resident Evil Village & Resident Evil 7 Complete Bundle bulunuyor.

Listenin geri kalanında ise Valve Index VR Kit dördüncü sırada, Subnautica Below Zero beşinci sırada, It Takes Two altıncı sırada, Hood: Outlaws & Legends yedinci sırada, Doom Eternal Deluxe Edition sekizinci sırada, Final Fantasy XIV: Endwalker dokuzuncu sırada, BIOMUTANT ise onuncu sırada yer aldı.

Kerem Karaibrahimoğlu
Oyun Günlüğü Haber Editörü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments