Oyun HaberleriPCPlayStation

Medieval Dynasty Co-op modu duyuruldu

0

Medieval Dynasty yol haritası Co-op modunun açıklanmasıyla tamamen duyurulmuş oldu. Oyuncuların uzun zamandır beklediği Co-op mod 2023 yılında geliyor. Bu yıl çıkması planlanan yenilikler arasında da oyunun PlayStation ve Xbox’a gelmesi bekleniyor.

Medieval Dynasty

Polonyalı video oyun stüdyosu Render Cube tarafından geliştirilen ve Toplitz Productions tarafından da yayımlanan Medieval Dynasty nihayet çok oyunculu özelliğe kavuşuyor. Oyunun yol haritasındaki son gizemli kısım da ortaya çıktı. 2023 yılında Co-op geliyor!

Orta Çağ döneminde hanedanlığımızın geleceği varislerle şekillenecek. Bu yılın ikinci çeyreğinde ilk büyük güncelleme “varis” gelecek. Gelecek paket çocuklarımızla daha fazla etkileşim, özelleştirme ve işlev katacak.

Medieval Dynasty Co-op modu 2023 yılında geliyor.

Medieval Dynasty konsola geliyor

Yol haritasındaki bir diğer önemli haberde oyunun konsollara gelmesi oldu. Bu düzenlemenin de henüz açıklanmasa da 2022 yılında geleceği netleşti.

Medieval Dynasty Co-op modu 2023 yılında çıkacak

Medieval Dynasty’de oyuncuların uzun zamandır beklediği özellik nihayet duyuruldu. 2023 yılında oyuna Co-op modu geliyor. Henüz tam tarih ve modun içeriğine ilişkin bilgi yok. Ancak heyecanlanmamıza yeter!


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.