Oyun HaberleriPC

Medieval Dynasty erken erişimden çıktı!

0

Orta Çağ yaşam simülasyonu Medieval Dynasty, erken erişimden çıkarak tam sürüme kavuştu. Yapımcı ekip yeni gelen özellikleri paylaşarak bir de müjde verdi.

  • Medieval Dynasty, 23 Eylül’de tam sürüme geçti.
  • Yeni hikaye, haydutlar, daha fazla görevin yanında tam sürüme geçen oyunda, yeni binalar, yeni hayvanlar, dekoratif öğeler, güncellenmiş harita gibi birçok yeni özellik de geldi.
Medieval Dynasty

Lodz merkezli Polonyalı bağımsız oyun yapım şirketi Render Cube tarafından geliştirilen ve Toplitz Productions tarafından da yayınlanan Medieval Dynasty (Orta Çağ Hanedanı) erken erişimden çıktı ve tam sürüme kavuştu.

Oyunun yapımcıları erken erişimdeki son güncellemeyi paylaşarak bir de sürpriz yaptı. 24 Eylül’de yapılacak canlı yayın sonrası yapımcılar oyunun yeni yol haritasını paylaşacak ve oyunun yeni özellikleri hakkında bilgi sahibi olacağız.

Medieval Dynasty v1.0.0.5. güncelleme notları için tıklayın.

Medieval Dynasty

Hayalinizdeki Orta Çağ hanedanınızı kurun!

Orta Çağ’daki yaşam çetin! Odun toplayacak, avcılık yapacak ve yeni bir ev kuracaksınız. Zamanla yeni insanlarla tanışıp küçük bir ailenin temelini kuracaksınız. Evlenip birçok çocuğa sahip olacak ve köyünüze yeni insanlar davet edeceksiniz. Haydutlara karşı köyü güvenli hale getirip, iş paylaşımı yapacak. İnsanlarınızın mutluluğu için gece gündüz çalışacaksınız.

Medieval Dynasty

Medieval Dynasty, zamanda yolculuk yapmak isteyen tüm oyuncular için vazgeçilmez bir oyun. Erken erişimden çıkan oyun 15 bin 627 Steam oyuncusundan yaklaşık yüzde 91 oranında olumlu eleştiri almış durumda. Erken erişimde oyuna sahip olamadıysanız tam sürüme geçişte artan fiyattan bir oranda etkilenmemek için yüzde 20 indirimi kaçırmayın! 150 TL’ye yükselen oyunun fiyatı kısa süreli indirim sürecinde 120 TL.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.