Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Medieval Dynasty konsol sürüm co-op modu için çıkış tarihi verildi!

0

Orta Çağ yaşam simülasyonu Medieval Dynasty için büyük bir merakla beklenen co-op modu, 27 Haziran’da Epic Games’in yanında konsollara ve Xbox Game Pass’e gelecek.

Medieval Dynasty konsol sürüm co-op modu

Bağımsız video oyun stüdyosu Render Cube tarafından geliştirilen ve Toplitz Productions tarafından da yayımlanan Orta Çağ yaşam simülasyonu Medieval Dynasty için büyük bir merakla beklenen Co-op modu, yeni Oxbow haritası ve karakter oluşturma sistemi ile birlikte Xbox Series X|S ve Game Pass’in yanında PC’de Microsoft Store ve Epic Games, PlayStation 5 platformlarına 27 Haziran’da gelecek.

Co-op mod 7 Aralık 2023’te yalnızca Steam’e gelmişti.

Çapraz platform desteği ile PC oyuncuları, konsol oyuncularıyla Orta Çağ hanedanlığını birlikte kurabilecekler. Oyuncular yeni harita Oxbow’da birlikte avlanırken, ticaret yaparken ve inşa ederken, esrarengiz karakterler, büyüleyici yerler ve köylerle dolu bir diyara taşınacak.

Medieval Dynasty konsol sürüm co-op modu

Toplitz Productions GmbH CEO’su Matthias Wünsche, “Titizlikle yarattığımız dünyada oyunculara, içine girmeyi ve dostluğu yeniden tanımlayan yeni deneyimler ve içerikler sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu, yolculuğumuzda yalnızca önemli bir dönüm noktasına işaret etmekle kalmıyor, aynı zamanda Medieval Dynasty markasının PC ve konsol platformlarındaki kalıcı gücünü ve çekiciliğini de güçlendiriyor.” açıklamasında bulundu.

Geliştirici Render Cube, önümüzdeki aylarda 2024’ün sonlarına doğru Zırhlar, Armalar ve Kalkanlar güncellemesi ve daha fazlası için çalışmalarını sürdürüyor.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.