Oyun HaberleriPC

Medieval Dynasty tam sürüm çıkış tarihi ve yeni fiyatı açıklandı!

0

Render Cube tarafından geliştirilen, yayıncılığını ise Toplitz Productions’un üstlendiği hayatta kalma oyunu Medieval Dynasty tam sürümü 23 Eylül 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyun erken erişimden çıktıktan sonra fiyatında ufak bir artış da yaşanacak.

  • Yaklaşık bir yıldır Erken Erişim sürecinde olan Medieval Dynasty, 1.0 Tam Sürüm ile önümüzdeki ay çıkış yapacak.
  • Hayatta kalma, Simülasyon, Rol yapma ve Strateji ögelerini içinde bulunduran Medieval Dynasty, Tam Sürüm ile oyuna daha fazla içerik, yükseltme ve dengeleme yapmayı planlıyor.
  • Geçtiğimiz aylarda Digital Dragons Bağımsız Kutlama Yarışması düzenlendi, Medieval Dynasty bu gösteride 3.lük ödülüne layık görüldü.
Medieval Dynasty

Polonya merkezli Render Cube tarafından geliştirilen Medieval Dynasty önümüzdeki ay tam sürüm olarak çıkış yapıyor. Hayatta kalma, Simülasyon, Rol yapma ve Strateji ögelerini içinde bulunduran oyun, ilk olarak 17 Eylül 2020 tarihinde Erken Erişim olarak Steam’de yayınlandı. Erken Erişim sürecinde sürekli güncellenen oyun, kısa sürede kullanıcılar tarafından oldukça sevildi. Digital Dragons Bağımsız Kutlama Yarışmasında 3.lük ödülüne layık görüldü.

Medieval Dynasty Gameplay

Oyun hakkında

Orta Çağın başlarında geçen oyunda, savaştan kaçan ve kendi kaderini çizmek isteyen bir adamı kontrol ediyoruz. Yemek bulmak için avlanırken vahşi hayvanlarla karşı kendimizi savunmak, kaynak toplamak ve ekipman üretmek, ev inşa etmek ve tüm bu sürece katkıda bulunacak bir aile kurarak sıfırdan yeni bir köy oluşturmak gibi çeşitli oyun türlerini içinde bulunduran eşsiz bir oynayış deneyimi bizi bekliyor.

Hayatta kalmamıza yardımcı olacak avlanma, çiftçilik ve kendine bir ev inşa etme gibi mümkün olduğunca basit görevlerle maceramıza başlıyoruz. Ailemizi kurup, bir vâris belirliyoruz. Yerleşim yerini canlı bir köy hâline getirmek için çeşitli binalar inşa edip,nesiller boyunca hüküm sürecek güçlü bir hanedanlık yaratıyoruz.

Medieval Dynasty oyun içi görsel

Öne Çıkan Özellikler

  • Gece/gündüz döngüsünün de yer aldığı 4 mevsimi de barındıran gerçekçi hava durumları,
  • Silahlar, araç gereçler, mobilya ve kıyafet dâhil 60 parçadan fazla işlenebilecek ekipman,
  • Kralla olan etkinlikleri tetikleyecek hanedanlık itibar sistemi,
  • Doğrudan oynanışı etkileyecek olan eşsiz etkinlikler ve kararlar,
  • Eşsiz bir karakter gelişimi için detaylı bir yetenek ağacı,
  • Görevler, ticaret ve ekonomi, kum havuzu seçeneği, NPC’ler ile sosyal bağ kurma ve daha fazlası.

Son olarak Tam sürüm, 23 Eylül 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Tam sürüm ile daha fazla içerik ve dengeleme bizi bekliyor olacak. Ancak çalışmalar bununla kalmayacak. Medieval Dynasty 1.0 çıktığında, yayın sonrası içerik ve desteği olan yeni bir Yol Haritası da yayınlanacak.

Medieval Dynasty

Fiyat konusunda ise oyunun tam sürümü yaklaşırken zam olacağını bildiren ekip, son Erken Erişim indirimini de yaptı. 90 TL fiyatına satılan oyun, 9 Ağustos tarihinde kadar yüzde 20 indirimle beraber 71,20 TL den satılacak. Eğer oyunu satın almak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Bu bağlantıya tıklayarak oyunun resmi Steam sayfasına gidebilirsiniz.

Yavuz Selim Yazıcı
Oyun Günlüğü - 2021