Oyun HaberleriPC

Medieval Dynasty ‘varis’ güncellemesi çıktı

0

Medieval Dynasty hayranlarının büyük merakla beklediği ‘varis’ güncellemesi nihayet yayımlandı. Bu devasa güncellemeyle oyuna 45 bin kelimelik ekstra metin eklendi. 2022 yol haritasındaki bir diğer büyük güncellemede oyunun konsollara gelmesi olacak.

Medieval Dynasty ‘varis’ güncellemesi.

Polonyalı video oyun stüdyosu Render Cube tarafından geliştirilen ve Toplitz Productions tarafından da yayımlanan Medieval Dynasty, ‘varis’ adlı güncellemesine kavuştu.

Devasa güncellemede pek çok yenilik var. Oyun yaklaşık 75 bin kelimelik metin içerirken artık bu rakam 120 bin kelimeye çıkmış durumda. Tabii diyalogların gelişmesi haricinde bir dizi yeniliklerle de oyunun takipçilerini bekliyor olacak.

Geliştiriciler bazı dillerdeki çevirilerin zaman alacağını da duyurdu.

Medieval Dynasty ‘varis’ güncellemesi

Varis güncellemesi her ne kadar çocuklarımız ve onların gelişimine odaklansa da bir dizi farklı içeriklere de yer verilmiş durumda. Bunların başında da köy gelişiminin başında yer alacak ‘Eşek Barınağı’ yer alacak. Artık ‘Arabacılar’ ile hızlı seyahat mümkün olacak. Her köyde bir arabacı gözüne çarpacaktır.

Medieval Dynasty oyuncaklar

Varislere özel gelen eşyalar arasında en önemlisi de oyuncaklar olacak. Satıcılardan satın alınan oyuncaklar çocuklara hediye olarak verilebilecek. 14 ile 18 yaş arasındaki gençlere iş verme imkanımız olacak. Varisler 7 yaşına girdiğinde ‘törensel saç kesme’ olayı gerçekleşecek!

Medieval Dynasty olaylar

Doğrudan kuyudan su içme, kümesindeki yuvalardan yumurta ve tüy toplama, arılıktaki kovanlardan petek toplama, bazı hayvan yapılarında gübre toplama gibi yeni özelliklerde oyuna eklenmiş durumda.

Öne çıkan yeniliklerden bahsettik, dilerseniz tüm güncelleme notlarına buradan bakabilirsiniz.


Medieval Dynasty konsola geliyor

Yol haritasındaki bir diğer önemli haberde oyunun konsollara gelmesi oldu. Bu düzenlemenin de henüz açıklanmasa da 2022 yılında geleceği netleşti.


Medieval Dynasty Co-op modu 2023 yılında çıkacak

Medieval Dynasty’de oyuncuların uzun zamandır beklediği özellik nihayet duyuruldu. 2023 yılında oyuna Co-op modu geliyor. Henüz tam tarih ve modun içeriğine ilişkin bilgi yok. Ancak heyecanlanmamıza yeter!

Medieval Dynasty Co-op modu 2023 yılında geliyor.

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.