Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Medieval Dynasty’de karakter oluşturma tanıtıldı!

0

Medieval Dynasty Co-op modunun detayları açıklanmaya devam ediyor. Modla birlikte oyuna büyük yenilikler gelecek. İşte dört büyük yenilikten biri olan karakter oluşturma!

Medieval Dynasty co-op modu

Polonyalı video oyun stüdyosu Render Cube tarafından geliştirilen ve Toplitz Productions tarafından da yayımlanan Orta Çağ yaşam simülasyonu Medieval Dynasty‘nin büyük bir merakla beklenen co-op güncellemesinin yeni detayları açıklandı.

Dört bölümden oluşan duyuruda üçüncü büyük detay da hayranlarla paylaşıldı. İlk büyük duyuru oyuna gelen yeni harita Oxbow olmuştu. Diğer büyük yenilik ise oynanabilen kadın karakterlerin yer alması oldu.

Ve üçüncü duyurulan bir diğer gelişme ise karakter oluşturma panelinin oyuna ekleneceği oldu. Karakter oluşturma ekranı oldukça detaylı görünüyor. Kadın ve erkek olarak karakterinizi dilediğiniz gibi oluşturabileceksiniz.

Medieval Dynasty, co-op modu için henüz bir çıkış tarihi vermedi. Ancak gelecek yenlikler topluluğu heyecanlandırmış durumda.


Medieval Dynasty’de kadın karakteriniz ile oyunu deneyimleme şansınız olacak. Co-op güncellemesi ile gelen yenilikler için takipte kalın.

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.