Oyun HaberleriPC

Medieval Dynasty’e yel değirmenleri geldi

0

Orta Çağ döneminde geçen hayatta kalma ve rol yapma oyunu Medieval Dynasty, yeni güncellemesiyle birlikte yel değirmenlerine kavuştu. Orta Çağ hayatını kolaylaştıracak bu yeni teknolojinin yanında oyuna yeni konut modüllerinden, dekoratif öğelere kadar pek çok yeni ürün eklendi.

  • Un üretimi yel değirmenleri ile iki katına çıkacak.
  • Vazolar, panjurlar ve raflarla evinizi özelleştirin!

Polonyalı video oyun stüdyosu Render Cube tarafından geliştirilen ve Toplitz Productions tarafından da yayımlanan Medieval Dynasty‘e yel değirmenleri geldi. 3 Mart’ta gelen yeni güncelleme paketiyle birlikte vazolar, panjurlar ve rafların da olduğu çok sayıda dekoratif ürün oyuna eklendi.

Hayatı kolaylaştırmak için tasarlanan ve Çiftçilik Teknolojisi ağacındaki nihai yapı olan yel değirmenleri, oyunculara iki kat daha fazla un üretme fırsatı sunacak. Yeni konut modülleriyle evinizi istediğiniz şekilde özelleştirebileceksiniz.

Kapsamlı varis güncellemesi de çok yakında gelecek. Oyunun 2022 yol haritası doğrultusunda konsol sürümünün de ikinci çeyrekte gelmesi bekleniyor.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.