Minecraft Caves & Cliffs
Minecraft Caves & Cliffs
MobilOyun HaberleriPC

Minecraft Caves & Cliffs ertelendi: İki güncelleme gelecek

0

Geçtiğimiz yılın sonunda Minecraft Live’a gelecek olan Caves & Cliffs güncellemesi duyurulmuştu. Yapılan yeni açıklamada yayınlanma şekli ve tarihlerinin değiştiği belirtildi.

  • Pandemi koşulları nedeniyle Minecraft Live yetkilileri, büyük güncellemenin iki bölümden oluşacağını duyurdu.
  • Tek bir güncellemeyle kaliteden ödün verilebileceğini düşünen şirket, Caves & Cliffs’i daha az hata ve daha iyi bir deneyim şeklinde topluluğuna sunmayı planlıyor.

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Mojang Studios’un üstlendiği Minecraft, geçtiğimiz yıl büyük bir güncelleme yapacağını duyurmuştu. Yayınlandığı günden beri topluluğu tarafından ilgiyle beklenen güncellemeye Covid-19 sebebiyle bir düzenleme yapıldı.

Gelişen yeni dünya düzenine uyum sağlamaya çalışan şirket, çalışanlarının pandemi dolayısıyla uzaktan çalıştıklarını ve bununda ekip çalışmalarını aksattığını belirtti.

Tek bir güncellemeyle yayınlanacağı beklenen Caves & Cliffs teknik aksaklıkları engellemek ve şirket çalışanlarının sağlığını korumak için iki ayrı bölümle yayınlanacak. İlk bölümün yaz aylarında ikinci bölümün ise yıl sonunda piyasaya sürüleceği öngörülüyor.

Gelecek güncellemelerin ilkinde havalı eşyalar ve yeni blokların hakim olduğu, ikincisinde ise genişletilmiş mağaralar, artırılmış yükseklik, derinlik ve daha birçok yeniliğin topluluğa sunulacağı açıklandı.

Birçok heyecan verici özelliği ertelediklerini üzüntüyle belirten şirket, Caves & Cliffs deneyimini en iyi şekilde sunmak için ellerinden geleni yaptığını belirtti.  

Hande Polatlı
Oyun Günlüğü Kıdemli Editörü / Senior Editor - 2021