Oyun HaberleriVizyon

Minecraft live-action filmi duyuruldu!

0

Tüm zamanların en popüler oyunlarından biri olan Minecraft için live-action (canlı uyarlama) filmi duyuruldu.

Minecraft live-action filmi

Minecraft’ın canlı aksiyon film uyarlaması için tanıtım fragmanı yayımlandı.

Minecraft filminde Jason Momoa ve Jack Black rol alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Emma Myers (“Wednesday”), Danielle Brooks (“The Color Purple”), Sebastian Eugene Hansen (“Just Mercy, “Lisey’s Story”) ve Jennifer Coolidge de yer alıyor.

Filmde gizemli bir portaldan geçen dört uyumsuz kişinin Garrett “Çöp Adam” Garrison (Momoa), Henry (Hansen), Natalie (Myers) ve Dawn (Brooks) merasına ortak oluyoruz.

Bu macerada elbette Piglinler, zombiler, domuzlar ve Minecraft dünyasından tanıdığınız onlarca yüz olacak! Film, dünya çapında Warner Bros. Pictures ve Çin’de Legendary East tarafından dağıtılacak ve 4 Nisan 2025’te Kuzey Amerika’da yalnızca sinemalarda ve IMAX’ta, 2 Nisan 2025’ten itibaren ise uluslararası alanda gösterime girecek.

Filmi beklerken geçen aylarda Minecraft dizisinin de müjdesini almıştık.

Netflix ve Mojang Studios, Minecraft animasyon dizisinin resmi olarak yapım aşamasında olduğunu duyurmuştu. Barbie ile büyük bir başarı elde eden Margot Robbie, The Sims uyarlamasının geldiğini de hatırlatalım. Valiant Hearts: Coming Home, Netflix’e eklendi.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments