Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Minecraft Marketplace Pass Türkiye’de: İşte tüm detaylar

0

Minecraft, Türkiye’de de geçerli olan Minecraft Marketplace Pass adlı yeni abonelik paketini erişime açtı.

Minecraft Marketplace Pass

İsveçli geliştirici Markus Alexej Persson tarafından geliştirilen, 2011 yılında Mojang Studios tarafından yayımlanan tüm zamanların en iyi açık dünya hayatta kalma oyunu Minecraft, mevcut market yapısını abonelik sistemine dönüştürdü.

Minecraft Marketplace Pass ile oyuncular tek ödeme ile tüm içeriklere erişebilecek. 150’den fazla içeriğe tek tek ödeme yapmanıza gerek kalamadan kullanabileceksiniz.

Minecraft Marketplace Pass’te neler var?

Farklı dünyalar, mash-up paketleri, dış görünüş paketleri, görünüm paketleri ve daha fazlası yer alıyor.

Minecraft Marketplace Pass ne kadar?

Her geçen gün zenginleşecek mağaza, yurt dışında 3,99 dolardan erişime açıldı. Türkiye’de ise 125,21 TL’den paketinizi aktif edebilirsiniz.

Marketplace Pass and Realms Plus arasındaki fark nedir?

Bu iki abonelik arasındaki fark, Realms Plus’ın tek seferde on arkadaşınızla birlikte oyun oynayabileceğiniz bir sunucu sağlamasıdır. Marketplace Pass aboneliğinle sahip olduğun içerik kataloğu Realms Plus aboneliği ile sunulanın aynısıdır. Realms Plus aboneliğine Marketplace Pass dahildir.

Marketplace Pass’ten kaldırıldığında içeriğime ne olur?

Bir dünya, görünüm paketi, kostüm paketi veya mash-up katalogdan çıkarıldığında oyun oynarken ilgili öğeyi kullanmaya devam etmek için Marketplace üzerinden satın alman gerekir. Paketler sen silene kadar yerel depolama alanından silinmez. Aylık olarak aldığın karakter oluşturma öğelerini saklayabilirsin.

Aboneliğim sona erdiğinde ne olur?

Minecraft tarafından kullanımdan kaldırılmadığı sürece bulut depolama alanınıza kaydedilen tüm dünya şablonlarını aboneliğinin sona ermesinden sonraki 18 ay içinde satın alıp indirebilirsin. Aylık karakter oluşturma öğelerini aldıktan sonra saklayabilirsin.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.