Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Minecraft: The Tricky Trials haziran ayında geliyor!

0

Minecraft’ın Tricky Trials adlı 1.21 güncellemesi 13 Haziran 2024’te yayımlanacak. Yeni dekorasyonlar, bir topuz silahı ve elbette bir sürü yeni blok geliyor.

Minecraft: The Tricky Trials

Büyük bir merakla beklenen Minecraft 1.21 güncellemesi yani yeni adıyla Tricky Trials için çıkış tarihi 13 Haziran olarak açıklandı.

Mojang, yeni dekorasyonlar, topuz silahı ve yeni blokların müjdesini verirken işlerimizi kolaylaştıran bir de otomatik usta getiriyor. Oyuncular, öğeleri otomatik olarak üreten, redstone tarafından desteklenen bir mekanizma kurabilecek. Ayrıca 20 yeni tablo da yeni içerikler arasında.

Kötü Omen kazanmak için, 1.21 Güncellemesinin bir parçası olarak gelen ve mağlup bir bos tarafından bırakılabilen veya deneme odası kasasında bulunabilen uğursuz bir şişenin içindekileri içmelisiniz. Bir baskın bos’unu yendiğinizde artık otomatik olarak Bad Omen statüsü efektini kazanmayacaksınız, bu yüzden bunu elde etmenin tek yolu uğursuz bir şişenin içindekileri içmektir. 

Şu anda iki tür uğursuz olay var: 

Köy baskınları ve uğursuz denemeler

Birkaç yıl önce Köy ve Yağma güncellemesinin bir parçası olarak tanıttığımız köy baskınlarına zaten aşina olabilirsiniz. Bunlar artık uğursuz olaylar kategorisine girecek ve işleyiş şekillerinde bazı küçük değişiklikler olacak. Hala Bad Omen durum etkisine sahip bir köye giren bir oyuncu tarafından tetikleniyorlar. Bir oyuncu köye girdiğinde, Kötü Omen bir Baskın Alametine dönüşür ve bu süre dolduğunda kendinizi hazırlayın çünkü baskın başlayacaktır! 

Bugün itibariyle Java anlık görüntülerinde uğursuz denemeler mevcut ve deneme odalarının zorluklarını yeni bir seviyeye taşıyorlar. Öncelikle Bad Omen etkisini kazanmanız ve bir deneme odasına gitmeniz gerekiyor. Bir deneme yumurtlayanın menziline girdiğinizde, o uğursuz hale gelecek ve Bad Omen’inizi bir Trial Omen’e dönüştürecek ve böylece uğursuz deneme başlayacaktır. 

Son olarak duymayanlar için de bir müjdemiz var! Netflix ve Mojang Studios, Minecraft dizisinin resmi olarak yapım aşamasında olduğunu duyurdu.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.