MobilOyun Haberleri

Mobil oyun sektörünün kalbi Beykoz Üniversitesi’nde atacak

0

Beykoz Üniversitesi Oyun Geliştirme Kulübü ve Rollic Games Şirketi iş birliği ile Mobil Oyun Sektörü Semineri düzenleniyor. Pazar günü çevrimiçi olarak yapılacak seminerde mobil oyun sektöründe iş kurma, tasarım ve yayıncılık konuşulacak.

  • Beykoz Üniversitesi Oyun Geliştirme Kulübü, pazar günü saat 11’de zoom uygulaması üzerinden Mobil Oyun Sektörü Semineri düzenleyecek.
  • Etkinlik kapsamında Rollic Games Şirketi’nden Director of Art and Design İnci Alper, Game Manager Sertuğ Demir ve CEO Burak Vardal konuşmacı olacak.

Beykoz Üniversitesi Oyun Geliştirme Kulübü ve Rollic Games Şirketi iş birliği ile Mobil Oyun Sektörü Semineri düzenleniyor. Rollic Campus Visits çerçevesindeki seminer zoom üzerinden 14 Mart Pazar Günü Saat 11:00’de yapılacak. Mobil oyun endüstrisinin temelleri ve etrafında dönen girişimci dinamiğinin tanıtıcı nitelikteki bu eğitici seminerde; iş kurma, tasarım ve yayıncılık alanlarında konuşulacak.

Etkinlik kapsamında Rollic Games Şirketi’nden Director of Art and Design İnci Alper, Game Manager Sertuğ Demir ve CEO Burak Vardal konuşmacı olacak. Seminerde; mobil oyun sektörü hakkında merak edilenler, oyun geliştirme, oyun içi görsel tasarım, gelir modelleri ve reklam ağları gibi pek çok konuda katılımcılara bilgi ve tecrübelerini aktaracak.

Seminer katılım linki için tıklayın. 

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.