Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Monster Hunter Wilds açık betası başlıyor: İşte tarihler ve tüm detaylar

0

Bir avcı olarak Yasak Diyarları keşfedeceğimiz dövüş ve rol yapma oyunu Monster Hunter Wilds için açık beta tarihleri açıklandı. PlayStation Plus oyuncuları üç gün önceden erken erişim olarak oynayabilecek!

Monster Hunter Wilds

The Game Awards 2023’te sürpriz bir şekilde duyurulan dövüş ve rol yapma oyunu Monster Hunter Wilds, 28 Şubat 2025’te PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi ve Microsoft Windows platformlarına gelecek.

Lansman öncesi oyunu deneyimlemek isteyen oyunculara ücretsiz bir şekilde oynanış imkanı sunacak açık beta PlayStation Plus oyuncularına 28 Ekim’de, PS5, Xbox ve PC oyuncularına ise 31 Ekim’de açılacak.

Geliştiriciler, açık betaya katılan oyunculara bir hediye de düşünmüş. Betaya katılan oyunculara, oyunun tam sürümünde talep edilebilecek özel bir bonus verilecek.

Bu testin amacı, oyuncuların Monster Hunter Wilds’ın sınırlı bir bölümünü deneyimlemelerini sağlamak ve ayrıca oyunun tam sürümü yayınlanmadan önce ağ yükü ve genel çalışma gibi çeşitli teknik yönleri doğrulamaktır. Lütfen nihai ürünün hala geliştirilme aşamasında olduğunu unutmayın. Oyun özellikleri ve denge gibi belirli yönler tam sürümde farklılık gösterebilir. Nihai ürünün kalitesini sağlamaya kararlıyız.

Monster Hunter Wilds açık beta içeriği

Monster Hunter Wilds açık betada karakter oluşturma, giriş hikayesi ve Doshaguma Avı yer alacak.

Karakter oluşturma, tam sürümde mevcut olacak tüm özelliklerle açık betada da mevcut. Karakter yaratma verilerinizi tam sürüme de taşıyabilirsiniz.

Hikaye Denemesinde, açılış ara sahnesini deneyimleyebilir ve temel eğitimlerle Chatacabra avını oynayabilirsiniz. Silah mekaniklerini ve ara sahnelerden oyuna kusursuz geçişleri deneyimleyin.

Doshaguma Avı’nda amaç Doshaguma sürüsünün alfa’sını yenmektir.

Monster Hunter Wilds açık beta tarihleri

PlayStation Plus üyeleri oyunun açık betasına 28 Ekim’de (20.00) 30 Ekim’e (19.59) kadar erken erişim olarak ulaşabilecek. PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam oyuncuları ise 31 Ekim’den (20.00), 3 Kasım’a (18.59) kadar erişebilecek.

Başlangıç saatlerinin değişebileceği söylendiği için o gün içinde dikkat etmenizde yarar var.

Monster Hunter Wilds ön sipariş fiyatı nedir?

Monster Hunter Wilds, Steam’de 52.50 dolardan (1.792 TL) ön siparişe açıldı. Oyunun Deluxe sürümü 67,50 dolar, Premium sürümü ise 82,50 dolar.

Oyun, PlayStation 5 için ise 2,800 TL’den ön siparişe açıldı.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like