Oyun HaberleriPC

Myth of Empires erken erişimde

0

Devasa çok oyunculu çevrimiçi savaş oyunu Myth of Empires, erken erişime geçti. Çin kültürüyle harmanlanmış oyun 3. yüzyılda geçiyor. 64 km büyüklüğündeki açık dünyada krallığınızı hayatta tutma mücadelesi vereceksiniz.

  • Myth of Empires erken erişime geçti.
  • Ahşap bir evden taştan konağa, krallıktan imparatorluğa zorlu bir mücadele sizi bekliyor.
  • Hem kendiniz hem de emriniz altındaki NPC’ler için tarım çiftlikleri kuracak, hayvancılık yapacaksınız.
  • Diğer krallıklar ve barbar istilasını önlemek için için sağlam duvarlar inşa etmeniz gerekecek.
  • Türkçe dil seçeneğinin olmadığı oyun Steam’de 89.10 TL’den satışta.

Angela Game‘in geliştirdiği ve Antiidelay‘ın yayımcılığını üstlendiği Myth of Empires, Çin’in 3. yüzyılda iktidardaki hanedanın gücünü kaybettiği ve ülkenin parçalandığı bir zamanda geçiyor. Devasa çevrimiçi savaş oyununda 64 kilometre karelik bir toprak parçasında önce köyünüzü kuracak daha sonra da imparatorluğa uzanan yolda uzun ve zorlu bir mücadele vereceksiniz.

Kaynak toplayıp, silahlar ve zırhlar üretebilecek, atları evcilleştirebileceksiniz. NPC’leri takipçi olarak toplayabilecek ve onlara büyük savaşlarda komutanlık yapacaksınız. Şehirler, kasabalar kurup, güçlü imparatorluğunuz için kaleler inşa edeceksiniz.

Üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan oyun topluluk desteğine ihtiyaç duyuyor. Güçlü bir topluluk ve ittifak, oyundaki şansınızı artıracak.

Oyunun yapımcısı, erken erişim sürümüne değinerek, “Düzenli güncellemeler yolda. Bu güncellemeler oyun, haritalar, yeni beceriler, öğeler ve daha fazlasına eklemeler içerecek.” açıklamasında bulundu.

Unreal Engine 4 motoruyla yapılan oyun etkileyici grafikleriyle sizi büyüleyecek gibi görünüyor. Steam’de erken erişimdeki oyun yüzde 10 indirimle 89.10 TL’den satışa sunuldu.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.