Oyun HaberleriPC

New Cycle erken erişim tarihi açıklandı!

0

Türk oyun stüdyosu Core Engage, stratejik hayatta kalma oyunu New Cycle için merakla beklenen erken erişim tarihini duyurdu. Oyun 18 Ocak 2024’te PC platformuna gelecek.

New Cycle
New Cycle

Türk oyun stüdyosu Core Engage, önemli bir duyuru yaparak New Cycle‘ın 18 Ocak 2024’te Erken Erişim’e çıkacağını açıkladı. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen oyunda oyuncular, güneş patlamalarıyla paramparça olmuş bir dünyada, zorlukların ortasında toplumu yeniden inşa etmekle görevlendirilmiş bir şekilde hayatta kalmaya çalışacaklar.

New Cycle, oyuncuların değişen kıtlıklara ve öngörülemeyen zorluklara uyum sağlayarak 40’tan fazla kaynağı stratejik olarak yönetmeleri gereken dinamik oynanışıyla öne çıkıyor. Oyunun benzersiz Dieselpunk estetiği, mütevazı bir kamptan hareketli bir metropole dönüştürdüğünüz yerleşim yerinizin büyümesini yönetmenize olanak tanıyor.

Erken erişim sürümü, kaynak yönetimi, stratejik planlama ve kıyamet sonrası bir dünyanın sürükleyici arka planını birleştiren zengin bir oyun deneyimi vaadiyle şimdiden ses getirmeye başladı. Türün hayranları ve yeni başlayanlar, New Cycle’ın tanıtımı ve yeniden doğan bir medeniyetin kaderini şekillendirme fırsatı için 18 Ocak 2024 tarihini takvimlerinde işaretleyebilirler.

New Cycle’ın gelişimini daha derinlemesine incelemek için Core Engage Eş Kurucusu Alp Geven ile yaptığımız özel röportaja buradan ulaşabilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.