Oyun HaberleriPC

Nightingale erken erişim olarak yayımlandı!

0

PVE, açık dünya, hayatta kalma ve zanaat oyunu Nightingale, bugün PC platformuna erken erişim olarak geldi.

Nightingale

Kanadalı video oyun stüdyosu Inflexion Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan PVE, açık dünya, hayatta kalma ve zanaat oyunu Nightingale, 20 Şubat 2024’te PC platformuna erken erişim olarak geldi.

2024 yılının en çok beklenen oyunlarından biri olan Nightingale, Steam’de 140 binden fazla oyuncu tarafından takip ediliyor.

Oyun, gizemli portalın çöküşüyle başlıyor. Bu felaketle başlayan hikayede Fae diyarlarında hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Amacınız: yetenekli bir Realmwalker olmak ve boyutlararası portallar ağında gezinmek. Ancak o zaman insanlığın bilinen son kalesi olan büyülü şehir Nightingale’e giden yolu keşfedeceğiz.

Nightingale ne kadar?

PC platformuna gelen Nightingale, Steam’de 13.49 dolar ( 417 TL) Epic Games’te ise yüzde 50 daha ucuz! Oyunu lansmana özel 206,10 TL’den satın alabilirsiniz. Fiyat normale döndüğünde 230 TL olacak!

Nightingale Türkçe yama

On bir farklı dil desteğine sahip oyunda ne yazık ki Türkçe alt yazı ve arayüz desteği bulunmuyor. Ancak oyunun Türkçe yaması kısa sürede çeviri ekipleri tarafından hazırlanacaktır.

Nightingale oynanış videosu


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.