Oyun HaberleriPCPlayStation

Ubisoft’un yeni ücretsiz oyunu Tom Clancy’s XDefiant hakkında yeni gelişmeler

0

Dev graffitti duvarların fonda göz doldurduğu oyun şimdi alfa öncesi modda ve kapalı betaya açılıyor. Ubisoft’un oynaması ücretsiz yeni çok oyunculu nişancı oyunu Tom Clancy’s XDefiant, oynanış videosu yayında!

  • Ubisoft’un henüz net çıkış tarihi olmayan oyunu için oynanış videosunu paylaştı.
  • 5 Ağustos günü iki ülkede kapalı teste açılan Tom Clancy’s XDefiant için yayınlanan oynanış videosu ve bazı detaylar yayınlandı.

Ubisoft’un çok oyunculu nişan oyunu Tom Clancy’s XDefiant için canlıda geliştiriciler oyunun ücretsiz sunulacağını doğruladı. Oynaması ücretsiz oyunda ana karakterler “Defiants”. 

Rekabetçi çatışmalar: Tom Clancy’s XDefiant dünyasında çeşitli rekabetçi 6v6 arena ve nişan al!

Ağustos başı iki ülkede kapalı beta testine sunulan oyundan detaylar geldikçe oyuncuların Tom Clancy’s XDefiant hakkında fikirleri de böylece netleşmeye başladı. 5 Ağustos günü beta testi Amerika ve Kanada’daki oyuncuların test sürüşüne açıldı. Oyunun duyurusu, yakın zamanda Ubisoft tarafından açıklandı.

Uzun zamandır oyuncuların hem hayranı olduğu olmayanların da ismine aşina olduğu oyun sektöre ilk olarak 1998 yılında Tom Clancy’s Rainbow Six ismi ile girmişti. Tom Clancy’s XDefiant ise karakterleri Defiants ile yakın gelecekte piyasada olacak.

Tom Clancy’s XDefiant nasıl bir oyun?

Defiants adı verilen silahlı savaşçı ekipleri hakimiyet için savaşırken, yoğun silah oyunlarını kişiselleştirilmiş teçhizatlar ve özel gruplarla birleştiren, oynaması ücretsiz, hızlı tempolu bir arena nişancı oyunu.

Kurtlar, Dışlanmışlar, Temizleyiciler ve Echelon gruplar

Tom Clancy’s XDefiant oynanış videosu

Geçtiğimiz günlerde 6 dakikalık oynanış videosu yayınlanan şimdiye dek Tom Clancy 15 farklı oyuna sahip. Taktik ve stratejiye dayanan nişan oyunu Tom Clancy’s Defiant şimdilik çıkacak son oyun gibi görülse de ek olarak 2022 için planlanan Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction yolda.

Ubisoft, beklenen Tom Clancy’s XDefiant için serinin bilindik ürünleri daha punk bir oyun geleceğinin sinyalini verdi. Oyun şu sıralar hala alfa öncesi modunda. Kapalı beta teste ise Kanada ve Amerika katılıyor. 

Tom Clancy’s XDefiant harita önizlemesi

Tom Clancy’nin #XDefiant’ında keşfedebileceğiniz iki arena haritası olan Emporium ve Air & Space

Oyun PC, Google Stadia, PS4 ve PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S’de mevcut olacak. Ubisoft’un resmi sayfalarında bildirildiği üzere 5 Ağustos’ta teste açılan oyun için oyunculara yeni testler de sunulacak. Oyun yayınlandığında arayüz ve altyazıda Türkçe dil seçeneği mevcut olacak.

Tom Clancy serisinin The Division, Splinter Cell ve Ghost Recon gibi oyunlarından esintiler olacak mı, bulunacaksa nasıl özellikler ile karşılaşılacak göreceğiz.

Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.