DergiOyun Haberleri

Oyun Günlüğü dergisi yirmi birinci sayısıyla karşınızda!

0

Oyun Günlüğü ekibi olarak her ay hazırladığımız dijital dergimizin yirmi birinci sayısıyla karşınızdayız.

Oyun Günlüğü dergisi

Hoş geldiniz

Gamescom 2024’ü geride bıraktığımız bir ayın sonunda Gaming İstanbul hazırlıklarımız devam ederken Oyun Günlüğü dijital dergimizin yirmi birinci sayısıyla karşınızdayız.

Bu sayımızda lansman sonrası sadece ilk üç günde 10 milyon kopya satan Çin yapımı Black Myth: Wukong, ilk açık dünya Star Wars oyunu olan Star Wars Outlaws, 22 yıl sonra geri dönen efsane strateji oyunu Age of Mythology: Retold ve The Sims serisine rakip olacak PUBG geliştiricisi Krafton’un yeni yaşam simülasyonu oyunun karakter oluşturma demosu inZOI:CharacterStudio dahil tam yedi incelemeyle karşınızdayız!

Yine geçen ay dolu dolu geçen dijital oyun dünyasına ilişkin gelişmeleri derledik. Gamescom’da öne çıkan oyun duyuruları da bu bölümde sizlerle.

Tek ortak noktası oyunlar olan bu bağımsız ekip, desteklerinizi bekliyor. Oyunları çok seviyoruz! Bizimle olduğunuz için teşekkürler!

Keyifli okumalar.



Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments