Oyun HaberleriPCXbox

Palworld için erken erişim yol haritası açıklandı!

0

Yalnızca 5 günde 7 milyondan fazla kopya satarak büyük bir sükse yakalayan Palworld için erken erişim yol haritası açıklandı.

Yeni yılın en iddialı yapımlarından biri olarak piyasaya sürülen çok oyunculu, açık dünya, hayatta kalma ve zanaat oyunu Palworld, her geçen gün yeni bir rekora imza atıyor. Steam’de dün Counter-Strike 2’yi geçerek çok oyunculu oyunlar arasında eş zamanlı olarak en çok oynanan ikinci oyun olurken, bugün de yani lansman sonrası beşinci günde de 7 milyondan fazla kopya sattığını açıkladı.

Palword zam üstüne zam yedi!

Palworld’ün Microsoft Store fiyatı %243 zamlanarak 85 TL’den 292,50 TL’ye çıkmıştı. Bugün, Microsoft Store’da ikinci kez zamlanan oyun 900 TL’den satılmaya başladı. 2 günde oyunun fiyatı toplam yüzde 958 zamlandı. Steam’de ise hala 14,99 dolar. (453,91 TL)

Palworld için erken erişim yol haritası

Tokyo merkezli Japon video oyun stüdyosu PocketPair, oyunun erken erişim yol haritasını paylaştı.

Oyuna erken erişim süreci boyunca oyuncular arası PvP, canavarlar arası PvP (Pal Arena), Steam ile Xbox arasında çapraz platform desteği, yeni adalar, yeni canavarlar, yeni boss’lar, yeni teknolojiler ve çok daha fazlasının ekleneceği belirtildi.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.