Oyun HaberleriPCPlayStation

Palworld Raid modu ve yeni boss’u Bellanoir yakında geliyor

0

Hayatta kalma aksiyon macera oyunu Palworld’e yeni güncelleme ile Raid boss savaşı ekleniyor.

Pallworld yeni boss’u Bellanoir

Pocketpair tarafından geliştirilen ve 2024 yılının ilk sükseli oyunu olmayı başaran Palworld çok yüksek oyuncu sayılarına ulaştıktan sonra oyuncularını oyunda tutmayı başaramadı ve eş-zamanlı oyuncu sayısı bir hayli azaldı. Görünen o ki henüz erken erişim aşamasında olan oyuna karşı olan ilgiyi yeniden canlandırmak adına yeni güncellemeler planlanmış durumda.

Pocketpair, X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptıkları açıklamayla Palworld’e MMORPG oyunlarından alışkın olduğumuz Raid boss savaşı ekleyeceklerini açıkladı. Birden fazla grubun veya bireyin birleşerek zorlayıcı boss savaşlarına katıldığı Raid modlarına MMORPG oyuncuları aşinadır. Pallworld’e yeni eklenen gotik tasarımlı “Bellanoir” isimli boss ile birlikte oyunculara bu bossu alt etmek için raid atma imkanı tanınacak.

Çıkış tarihini tam olarak açıklamayan Pocketpair, güncellemenin “yakında” geleceğini duyurdu. Oyunun yakın gelecekte nasıl güncellemeler alacağını merak ediyorsanız Palworld erken erişim yol haritasına buradan ulaşabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Arda Bahçekapılı
Oyun Günlüğü Haber Editörü - Oyun Günlüğü English News Editor