Oyun HaberleriPCXbox

Palworld şaşırtmadı: Erken erişimde tozu dumana kattı!

0

Çok oyunculu, açık dünya, hayatta kalma ve zanaat oyunu Palworld, lansman sonrası sadece 8 saat içinde 1 milyonun üzerinde kopya sattı.

Palworld

Tokyo merkezli Japon video oyun stüdyosu PocketPair tarafından geliştirilen çok oyunculu, açık dünya, hayatta kalma ve zanaat oyunu Palworld, erken erişime hızlı girdi. PC ve Xbox’a gelen oyun, lansman sonrası sadece 8 saat içinde 1 milyonun üzerinde kopya sattı. Eş zamanlı oyuncu sayısında da 370 bin 128 kişiye ulaşan oyun büyük ilgi çekti.

Palworld’da neler var?

Oyun zanaat mekaniklerinin yanında hayatta kalma, bineklerle birlikte keşif, bina inşa etme, otomatik üretim yapma, tarım, zindan keşfi gibi özelliklere sahip. Elbette bunları gerçek oyuncularla çok oyunculu devasa bir dünyada gerçekleştireceksiniz.

Geliştiriciler “100’den fazla canavarımız, uçsuz bucaksız bir açık dünya, 350’den fazla öğemiz ve 70’ten fazla bina tipimiz var” diyerek oyunun erken erişimde yeteri kadar içeriğe sahip olacağını vurguladı.

Çevrimiçi ortak oyun modunda en fazla 4 oyuncu birlikte oynayabilecek. Ek olarak, özel bir sunucu 32’ye kadar oyuncunun birlikte oynamasına izin verecek.

Palworld, Türkiye fiyatı

Oyun Steam’de 14,99 dolar (452,65 TL) ancak 25 Ocak’a kadar yüzde 10’luk bir indirim var. 13.49 dolardan (407,36 TL) MENA’ya özel oyuna sahip olabilirsiniz.

Elbette Xbox Game Pass’ten de oyunu oynayabilirsiniz.

Palworld sistem gereksinimleri için buraya göz atın.

GELİŞEN HABER: Palworld başarısını katlıyor! 20 Ocak’ta yani lansman sonrası 24 saat içerisinde 2 milyonun üzerinde kopya sattı!


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.