Oyun HaberleriPC

Paradox, Imperator: Rome’u askıya aldı

0

Paradox Interactive, Imperator: Rome çalışmalarını yeni oyunlara odaklandıkları için geçici olarak durdurduklarını açıkladı.

  • Paradox Interactive, Imperator: Rome’daki çalışmaları geçici olarak durdurdu.
  • Açıklamanın yapıldığı forum gönderisinde stüdyonun geliştirme yapısındaki değişiklere de yer verildi.
  • Ve daha duyurulmamış yeni oyunların da yapım aşamasında olduğunu açıkladılar.

Paradox’un strateji oyunları segmenti ve portföy yöneticisi olan Bevan Davies, resmi forumlarındaki bir gönderide stüdyonun geliştirme yapısındaki değişiklikleri açıkladı ve Roma odaklı büyük strateji oyunu için güncellemelerin beklemede olduğunu söyledi.

“Uzun hikayeyi kısa ve basit hale getirmek gerekirse: Bu yılın başlarında PDS üç farklı stüdyoya ayrıldı. Şirket içinde bunlara PDS Green, PDS Red ve PDS Gold diyoruz. ” Davies açıkladı.

PDS Green Stellaris’in yapımını idare ediyor, PDS Red Crusader Kings üzerinde çalışmaya devam ediyor ve son olarak PDS Gold Hearts of Iron IV ile mevcut oyunları sürdürmeye çalışıyor.

“Imperator: Rome’un yukarıda bahsedilen stüdyoların hiçbirine atanmadığını fark etmiş olabilirsiniz.” Davies, “Imperator’ın 2.0’ın lansmanında nerede olduğu göz önüne alındığında, güncellemenin lansmanından sonra çalışanları diğer projelere taşımaya karar verdik” dedi.

Bu nedenle Davies, Paradox Interactive’in geliştirici ve hayran kongresi olan PDXCON’da 21-23 Mayıs’ta yayınlanan “çok fazla Imperator haberi” olmadığını açıkladı.

Aynı gönderide Davies, stüdyoların PDXCON’da bahsedilmesi planlanan “şimdilik duyurulmayan” yeni oyunlar geliştirdiğini belirten güzel haberi de verdi.

Özge Güzel
Oyun Günlüğü Kıdemli Editörü / Senior Editor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments