Oyun HaberleriPC

Paradox’tan zor karar: Life by You iptal edildi!

0

Paradox, yeni yaşam simülasyonu oyunu Life by You projesini iptal ettiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, “Umutluyduk ancak oyunun beklentilerimizi karşılayamayacağı artık açık.” denildi.

Life by You

Paradox, özellikle The Sims serisine rakip olarak öne sürmeyi planladığı yeni yaşam simülasyon oyunu Life by You için ‘zor’ bir karar aldı. Bugün Paradox Interactive CEO’su Fredrik Wester, “Uzun zamandır Life by You’dan ve onda gördüğümüz potansiyelden umutluyduk ancak oyunun beklentilerimizi karşılayamayacağı artık açık. Memnun kalacağımız bir sürüm çok uzakta ve bu nedenle, sürümü iptal etmek gibi zor bir karar alıyoruz.” dedi.

Wester’in açıklaması uzun zamandır ertelenen oyunun da kapanış cümlesi oldu. Projeden çok memnun olmayan Western, “Artık yeni projelere farklı bir şekilde başlasak da kalitenin daha tutarlı olması ve oyuncularımıza verdiğimiz sözlerin karşılanması için daha fazla değişiklik yapmamız gerektiği açık. Projeleri nasıl yönettiğimizi, nasıl organize ettiğimizi değerlendirmeliyiz, çünkü daha iyi olacağız ve olmalıyız. Çok sağlam bir finansal durumumuz ve güçlü bir temel oyun portföyümüz var, bu da bizi geleceğimize dair güvende tutuyor.” dedi.

Life by You ne zaman çıkacaktı?

12 Eylül 2023’te erken erişim olarak Epic ve Steam platformlarına gelecekti. Yıl sonuna doğru oyunun mart ayında ertelendiği duyurulmuştu. Daha sonra ise oyunun 6 Haziran’a ertelendiği duyurulmuştu.

Paradox Interactive’in CEO Yardımcısı Mattias Lilja, oyunun tekrar ertelendiğini söyleyerek bir çıkış tarihi vermemişti. Lilja, “Uzun uzun düşündükten sonra, daha önce 4 Haziran olarak belirlenen Life by You’nun Erken Erişim çıkış tarihini geri çekme kararı aldığımızı duyurmaktan üzüntü duyuyoruz.” demişti.

Stüdyonun son açıklaması: Özür diliyoruz!

Ayrıca stüdyo hayranlardan özür dileyerek, “Geliştirme için ek süreye ihtiyaç olduğuna inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Güncelleme: 18 Haziran 2024

Paradox Tectonic kapatıldı!

Paradox 2019’dan bu yana Life by You için çalışan Kaliforniya merkezli Paradox Tectonic stüdyosunu kapattığını duyurdu. Bu stüdyoda 24 kişi çalışıyordu.

Paradox Interactive’in CEO’su Fredrik Wester, “Paradox’u yeni bir türe taşıma konusundaki sıkı çalışmalarından dolayı onlara derinden minnettarız” dedi.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.