Oyun HaberleriPC

Pax Dei erken erişimde: Çok mu erken?

0

Orta Çağ’da geçen çok oyunculu devasa açık dünya rol yapma oyunu Pax Dei, 18 Haziran’da PC platformuna erken erişim olarak geldi.

Pax Dei

Finlandiya, İzlanda ve Fransa’dan geliştiricilerin buluştuğu Mainframe Industries tarafından 2019’dan itibaren geliştirilmeye başlanan ve Mainframe Industries, New Tales tarafından da yayımlanan Orta Çağ’da geçen çok oyunculu devasa açık dünya rol yapma oyunu Pax Dei, 18 Haziran 2024’te PC platformuna erken erişim olarak geldi.

Lansman sonrası oyuncuların tepkisini çeken oyun, Steam incelemelerinde (19 Haziran) yüzde 62.38 olumlu oy ile ‘karışık’ olarak değerlendirilmiş durumda. Gelen eleştiriler oyunun erken erişime hazır olmadığı yönünde. Ancak bir diğer eleştiri de oyunun fiyatına…

Pax Dei Türkçe mi?

Pax Dei, İngilizce dil desteğine sahip. Ancak ilerleyen zamanlarda Almanca ve Fransızca dil desteğinin geleceği açıklandı. Henüz Türkçe dil desteği için resmi bir açıklama yok.

Oyun hakkında ilk detayları bu haberimizde geniş bir şekilde anlatmıştık. Buradan göz atabilirsiniz.

Pax Dei ne kadar?

Pax Dei, MENA bölgesine özel fiyatlandırmaya gitmedi. Oyunculara üç farklı satın alma seçeneği sunuldu. Bu seçenekler oyun içinde yapacağınız evinizden karakterlerinize kadar pek çok şeyi etkiliyor.

  • Pax Dei – 40 Dolar – 1.301 TL
  • Pax Dei – Founder’s Pack: Artisan (Steam) – 60 Dolar – 1.952 TL
  • Pax Dei – Founder’s Pack: Master (Steam) – 100 Dolar – 3.253 TL

Pax Dei erken erişim yol haritası

Oyunun erken erişim yol haritası yayımlandı. Geliştirici ekip ömürlük bir oyun hazırladıklarını vurgulayarak şöyle dedi:

“Bizim için Pax Dei ömür boyu sürecek bir oyundur. Gelecek yıllarda onu geliştirmeye kararlıyız ve siz oyuncuları bu yolculuğun bir parçası olmaya davet ediyoruz. Oyunun vizyonuna inanıyorsanız ve MMO alanında yeni bir şeyler yapan bir ekibi desteklemek istiyorsanız lütfen Erken Erişimimize katılın ve yıllar boyunca yaşayabileceğiniz sanal dünyayı inşa etmemize yardımcı olun.”


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.