Oyun HaberleriPC

Pax Dei için çıkış tarihi açıklandı! İşte tüm detaylar

0

Orta Çağ’da geçen çok oyunculu devasa açık dünya rol yapma oyunu Pax Dei, 18 Haziran 2024’te PC platformuna erken erişim olarak gelecek.

Pax Dei 

Finlandiya, İzlanda ve Fransa’dan geliştiricilerin buluştuğu Mainframe Industries tarafından 2019’dan itibaren geliştirilmeye başlanan ve Mainframe Industries, New Tales tarafından da yayımlanacak Orta Çağ’da geçen çok oyunculu devasa açık dünya rol yapma oyunu Pax Dei, 18 Haziran 2024’te PC platformuna erken erişim olarak gelecek.

Blizzard ve Ubisoft eski çalışanları tarafından geliştirilen oyun, PvE ve PvP’yi birleştiren yeni bir açık dünya çok oyunculu rol yapma oyunu olarak geliştirildi. Oyun 1 Mart 2023’te tanıtıldıktan sonra birçok oyuncu tarafından test edildi.

Oyunculardan gelen geri bildirimleri önemseyen geliştiriciler oyunun dünyasında erişebilecek her şeyin oyundaki başka biri tarafından üretileceğini vurgulayarak rol yapma mekaniklerini tanıttı. Oyun organik bir ekonomi sisteminin yanında inşa mekanikleriyle de dikkat çekiyor. Zindanlardaki mücadelenin yanında diğer oyuncularla da savaşlar sizi bekleyecek.

Pax Dei hakkında ilk detaylar!

Pax Dei için yoğun geliştirilme devam ediyor. Ancak oyuncular erken erişimde şunları yapabilecek:

Devasa harita

Oyun erken erişimde 300km² (116 mi²) kapsayan beş bölge yer alacak. Yaşamak için mükemmel noktayı seçebileceğiniz yirmiden fazla vadi var.

Her şeyi oyuncular yapacak!

Oyundaki her şey oyuncular tarafından yapılır. Farklı biyomlarda seyahat edin, düzinelerce kaynağı toplayın ve halihazırda mevcut olan yüzlerce tarifin kilidini açın!

Evinizi inşa edin

Arsanızı yerleştirecek ve dünyanın bir köşesini kendinize alacaksınız. Üzerinde çalışılacak düzinelerce yapı parçasıyla hayallerinizdeki evi yaratmanın tek sınırı hayal gücünüz.

Kaynakları bir araya getirmek, arazileri birleştirmek, bütün bir köyü veya devasa bir kaleyi inşa etmek için bir Klan oluşturun! Zindanlara saldırmak veya diğer Klanlarla çatışmak için arkadaşlarınıza ve müttefiklerinize ihtiyacınız olacak.

Rol yapma deneyimi

Karıştırma ve eşleştirme için yüzlerce öğe ve ustalaşılacak becerilerle, kendi oyun tarzınıza karar verme konusunda hiçbir seçenek sıkıntısı yaşamayacaksınız.

Gizemli harabeler ve hazinelerle dolu gizli zindanlar seni bekliyor… acımasız düşmanlar tarafından korunuyor. Parti ve uygun ekipman olmadan evden ayrılmayın.

Pax Dei

İlahi barış yeni ilimiz Lyonesse’ye kadar uzanmıyor. PVP’deki ilk yinelememizi denemek istiyorsanız buraya girin, tehlike size aittir. Burada ölüm sonuçlar doğurur.

Pax Dei ne zaman çıkacak?

18 Haziran’da erken erişim olarak yayımlanacak oyun 2025 haziranından önce tam sürüme geçmeyecek. Geliştiriciler oyunculardan gelen geri bildirimleri önemsediklerini ve bu sürenin daha da artabileceğini açıkladı.

Pax Dei Türkçe mi?

Pax Dei, İngilizce dil desteğine sahip. Ancak ilerleyen zamanlarda Almanca ve Fransızca dil desteğinin geleceği açıklandı. Henüz Türkçe dil desteği için resmi bir açıklama yok.

Pax Dei Türkiye fiyatı nedir?

Pax Dei için henüz ön siparişler Steam’de açılmadı. Ancak bugün oyunun üç farklı sürümü yurt dışı fiyatlarıyla tanıtıldı. MENA’ya özel bir fiyatlandırma yapılmazsa aşağıdaki fiyatları ödemeniz gerekecek.

Geliştiriciler oyun için abonelik sistemini de düşünüyor. Bu aylık belli bir ücret ödemeniz anlamına geliyor.

  • Pax Dei – Founder’s Pack: Journeyman (Steam) – 40 Euro – 1.473 TL
  • Pax Dei – Founder’s Pack: Artisan (Steam) – 60 Euro – 2.211 TL
  • Pax Dei – Founder’s Pack: Master (Steam) – 100 Euro – 3.685 TL

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.