0

Frankie Ward’ın sunumuyla PC Gaming Show: Most Wanted 2023 başladı. 2024 ve sonrasında çıkacak en heyecan verici PC oyunlarına bakıyoruz!

PC Gaming Show: Most Wanted 2023

PC Gaming Show: Most Wanted 2023, 2024’te gelecek aksiyon oyunu Still Wakes the Deep ile başladı. Geliştiricilerle gerçekleşen kısa röportajın ardından en çok beklenen 25 oyun gösterildi. Aşağıda gecenin en çok beklenen oyunu Stalker 2: Heart of Chornobyl ile biten çizelgeye göz atabilirsiniz.


Stalker 2: Heart of Chornobyl

PC Gaming Show: Most Wanted 2023, kıyamet sonrası bir dünyada geçen Stalker 2: Heart of Chornobyl geliştiricisi ve oyunun yeni fragmanı ile son buldu.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 için yeni bir fragman yayımlandı. Oyunda, günümüz Seattle’ında yaşlı bir vampir olarak oynayacağız.

Like A Dragon: Infinite Wealth

Like A Dragon: Infinite Wealth hikaye ön izlemesi yayımlandı. Oyunda , Ichiban Kasuga ve Kazuma Kiryu’nun hikayesine ortak olacağız.

Pacific Drive

Birinci şahıs hayatta kalma oyunu Pacific Drive, 22 Şubat 2024’te çıkıyor.

Ambulance Life: A Paramedic Simulator

Aesir Interactive tarafından geliştirilen ve NACON tarafından da yayımlanacak Ambulance Life: A Paramedic Simulator, 2024 eylülde çıkış yapacak.

Flintlock: The Siege of Dawn

Aksiyon RYO türünde açık dünyaya sahip yepyeni bir macera Flintlock: The Siege of Dawn, 2024 üçüncü çeyreğinde çıkış yapacak.

Frostpunk 2

Frostpunk 2 için ilk fragman yayımlandı!

İlk oyundan sonra çok şey değişti. Petrolle değişen dünya haritası büyüdü. İlk oynanış fragmanı çok yakında yayımlanacak.

Hawked

Hawked bugün erken erişime çıktı!

Republic of Prates

Republic of Prates, 2024’te geliyor!

Korsanlığın Altın Çağı’nda bir korsan ütopyası kurun ve büyütün. Kaynak tabanlı bir ekonomi yaratın, gerçek zamanlı deniz savaşlarına katılın ve rakip güçlerle diplomatik ilişkiler kurun. Nihai servet ve ihtişamı bulmak için Karayipler’in en uzak noktalarını keşfedin…

Dwarf Fortress

Dwarf Fortress Macera Modu, 2024 nisanda geliyor!

PC Gaming Show: Most Wanted 2023 başladı!

PC Gaming Show: Most Wanted 2023, Frankie Ward’ın sunumuyla Türkiye saati ile 21.00’de başladı!


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.