Oyun HaberleriPCPlayStation

Phantom Blade Zero demosu göründü ancak herkese açık değil!

0

Summer Game Fest 2024’te en çok merak edilen oyunların başında gelen Phantom Blade Zero için sürpriz bir duyuru yapıldı. Henüz çıkış tarihi gelmese de çok yakında demo sürümü festival kapsamında oyuncularla buluştu.

Phantom Blade Zero

Pekin merkezli Çinli video oyun stüdyosu S-GAME tarafından geliştirilen rol yapma, macera ve dövüş oyunu Phantom Blade Zero için demo sürüm duyurusu yapıldı.

Summer Game Fest 2024’te yayımlanan yeni fragmanda oyunun hızlı dövüş sistemi, birden fazla silah kullanımı dahil oyunun daha önce hiç gösterilmeyen görüntüleri oyuncularla paylaşıldı. Oyunun bu yıl içinde hangi etkinliklerde sahne alacağı paylaşıldı. Henüz tüm oyuncularla paylaşılmasa da fiziki olarak demo oynanabilir olacak.

Phantom Blade Zero demosu henüz geniş bir kitleye hazır olmadığından çevrimiçi olarak yayınlanmayacak. Çökmeler gibi çeşitli konuların hala araştırılması gerekiyor, bu nedenle demo yalnızca kontrollü bir ortamda paylaşıldı.

Unreal Engine 5 ile geliştirilen ve soulsvari bir oyun yapısına sahip olan Phantom Blade Zero, 23 Mayıs 2023’te duyurulmuştu.

Oyundaki ana karakter olan Soul, ‘The Order’ teşkilatının liderini öldürmekle suçlanan bir suikastçıdır. Ölümcül şekilde yaralandıktan sonra, Soul’un hayatı sihirli bir şifacı tarafından kurtarılır fakat Soul’un sadece 66 günü vardır. Bu kısa süre içinde ‘The Order’ düşmanlarını yenmek ve adaleti getirmek için zamana karşı bir yarış olacaktır.

Phantom Blade Zero Ejderha yılı özel fragmanına göz atın!


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.



Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.