Oyun HaberleriPCPlayStation

Phantom Blade Zero duyuruldu!

0

Çinli geliştirici S-GAME, PlayStation Showcase 2023’te aksiyon RPG Phantom Blade Zero’yu duyurdu. Oyunun çıkış tarihi belli değil.

Phantom Blade Zero

PlayStation Showcase 2023‘ün en göze çarpan oyunlarından biri, yeni duyurulan Phantom Blade Zero oldu. Pekin merkezli geliştirici S-GAME üçüncü şahıs aksiyon RPG’si olan Phantom Blade Zero‘yu gösterişli bir fragmanla tanıttı.

Feodal Çin’e dayalı bu gizemli dünyada kasvetli mekanlar, korkunç canavarlar, atlılar ve hızlı kılıç dövüşleri bulunuyor. Yayımlanan fragman oyunun son derece karanlık atmosferini ve çetin düşmanlara karşı verilen acımasız savaşları gözler önüne seriyor. S-GAME‘in kurucusu Soulframe Liang, PlayStation Blog gönderisinde oyunu Çin Kung fu’su, Steampunk dünyası ile birleşiyor olarak tanımlıyor.

Oyundaki ana karakter olan Soul, ‘The Order’ teşkilatının liderini öldürmekle suçlanan bir suikastçıdır. Ölümcül şekilde yaralandıktan sonra, Soul’un hayatı sihirli bir şifacı tarafından kurtarılır fakat Soul’un sadece 66 günü vardır. Bu kısa süre içinde ‘The Order’ düşmanlarını yenmek ve adaleti getirmek için zamana karşı bir yarış olacaktır.

Soulsvari bir oyun yapısına sahip olan Phantom Blade Zero, PlayStation 5 ve PC platformları için çıkacak. Oyunun net bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Berk Söğütlü
Oyun Günlüğü Haber Editörü