Oyun HaberleriPlayStation

PlayStation 5 Pro oyunları açıklandı!

0

Aralarında Marvel’s Spider-Man 2, The Last of Us Part 2 Remastered ve daha birçok oyunun yer aldığı ilk ‘PlayStation 5 Pro Enhanced’ oyunları açıklandı.

The Last of Us Part 2 Remastered

Sony, PlayStation konsolunun yeni üyesi PlayStation 5 Pro‘yu resmen duyurmasının ardından oyuncular konsola gelecek özel oyunları merak etmeye başladı. Henüz özel oyun duyurulmasa da PS5 Pro için hazırlanan ‘PS5 Pro Enhanced’ oyunlar açıklandı.

Resmi PlayStation bloğunda yer alan bilgilere göre, Wi-Fi 7 ve 8K oyun gibi gelişmiş özelliklere ek olarak PlayStation yöneticileri, yeni ve eski oyunların sistemde nasıl performans göstereceği ve Pro’nun gücünden yararlanabilecek tüm mevcut oyunlar hakkında yeni bilgiler paylaştı.

PS5 Pro’nun içereceği özelliklerden biri de Game Boost olarak adlandırılıyor. PS5 Pro Game Boost’un desteklenen PS4 ve PS5 oyunlarının performansını dengeleyebileceğini veya iyileştirebileceği vurgulandı. Ayrıca Pro’nun “geliştirilmiş görüntü kalitesinin” belirli PS4 oyunları için çözünürlüğü iyileştirebileceğini de söylendi.

Sony, Pro’nun grafik ve performans özelliklerinden yararlanmak için ücretsiz yamalar alacak oyunların kısa ve kapsamlı olmayan bir listesini paylaştı. “PS5 Pro Enhanced” etiketiyle belirtilecek oyunlar şunlar:

PlayStation 5 Pro oyunları

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments