Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Prince of Persia: The Sands of Time Remake 2026’da çıkacak!

0

Uzun süren bir sessizliğin ardından Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in 2026 yılında çıkacağını duyurdu.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Ubisoft‘un Prince of Persia: The Sands of Time Remake’i, bir kez daha gölgelerden çıktı fakat bu kez elimizde kısa bir teaser ve bir çıkış aralığı var. İlk olarak 2020 yılında duyurulan oyun birçok kez ertelenmiş ve daha sonra aldığı tepkiler sebebiyle stüdyo değişikliğine gitmişti. Oldukça sancılı bir geliştirme süreci yaşayan remake orijinal oyuna sadık kalırken, modern oyuncular için de çeşitli güncellemeler ekleyecek.

Ubisoft Forward 2024 etkinliği sırasında kısa bir teaser videosuyla birlikte duyurulan Prince of Persia: The Sands of Time Remake‘in çıkış yılı 2026’yı gösteriyor. Remake’de en dikkat çekici değişikliklerden bir tanesi, orijinalde The Prince’i seslendiren Yuri Lowenthal‘ın artık rolünü yeniden üstlenmeyecek olması.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Ubisoft Montréal projenin önemli bir dönüm noktasını geçtiğini ve geliştirmenin ilerleme kaydettiğini söylemişti. Bu ayın başlarındaysa Ubisoft, Ubisoft Toronto‘nun da oyunun geliştirilmesine katıldığını doğrulamıştı. Son olarak Ubisoft bugün itibariyle oyunun, ön prodüksiyon aşamasının başarıyla tamamlandığını açıkladı.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake ne zaman çıkacak?

Prince of Persia: The Sands of Time Remake 2026 yılında PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için çıkması planlanıyor.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Berk Söğütlü
Oyun Günlüğü Haber Editörü