Oyun Haberleri

Prince of Persia: The Sands of Time Remake hakkında yeni detaylar!

0

Ubisoft, yaklaşmakta olan Ubisoft Forward etkinliğinde Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in gösterilmeyeceğini açıkladı. Açıkçası iki sene önce de aynı açıklama yapılmıştı.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Prince of Persia: The Sands of Time Remake uzun yıllardır konuşuluyor. Ubisoft, yine yaklaşmakta olan Ubisoft Forward etkinliğinde Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in gösterilmeyeceğini açıkladı. İki sene önce de aynı açıklama yapılmıştı.

2021 yılının ocak ayında çıkması planlanan oyun, Ubisoft tarafından yapılan açıklamayla ertelenmişti. Ubisoft resmi Twitter hesabı aracılığıyla oyunu 2022 yılında çıkarmayı planladıklarını açıklamıştı. Oyunun detaylarını ve ek bilgilerini paylaşmayı henüz düşünmeyen ekip, topluluğuna destekleri ve gösterdikleri sabır için teşekkür etmişti.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Prince of Persia Remake, 2003 çıkışlı bir aksiyon macera oyununun yeniden yapımı olarak yayınlanacağı belirtilse de bu yılki Ubisoft Forward etkinliğinde yine karşımıza çıkmayacak.

Muhtemelen oyunu 2024 yılında göreceğiz!


Ubisoft Montreal Stüdyosu

Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in doğum yerinin Ubisoft Montreal olduğunu vurgulayan yapımcı Jean-Francois Naud, “Geliştirme aşaması açısından, şu anda fikir aşamasındayız.” dedi.

“Hâlâ erken bir aşamada ve oyuncular bu yıl oyun hakkında daha fazla şey duymayı beklememeli, ancak hepimizin bu projeye gücümüzü ve yüreğimizi koyduğumuzdan emin olabilirsiniz.” diyen Naud, akrobasi, dövüş ve bulmacalardan oluşan oyun karışımının bu şekilde oldukları ölçüde dengede kalmaları konusunda çalıştıklarını ifade etti.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.