Oyun HaberleriPCPlayStation

Rainbow Six Parasite sızdırıldı

1

Ubisoft’un uzun süredir beklenen yeni oyunu Rainbow Six Parasite’ın 5 dakikalık yeni oynanış videosu Youtube’a sızdı.

  • Tom Clancy’s Rainbow serisinin yeni oyunu Parasite’ın daha önce de oynanış videosu yayınlanmış ve Ubisoft tarafından kaldırılmıştı.
  • Daha önce sızdırılan oynanış videosu oyunun teknik yönlerini bize sunarken, yeni sızdırılan 5 dakikalık oynanış videosu oyundaki aksiyonu bize sundu.
  • Hızlı ve gergin bir atmosfere sahip olan oyun Rainbow Six Siege’i anımsatıyor.
More Detailed Rainbow Six: Parasite Gameplay Leaks - Wowkia.com

Rainbow Six Parasite oynanış videosu

Sızdırılan videoda Rainbow Operatörleri, insanlara ve çevresine bulaşan tamamen yeni bir tür mutasyona uğramış uzaylı parazitiyle karşı karşıya kalıyor. Oyuncular, karantinaya her adımlarını attıklarında her şeyi riske atıyor. Amacımız ise gezegeni yeniden eski haline döndürmek.

Rainbow Six Parasite bizi aksiyon dolu bir atmosferin içerisine sokuyor. Oyunculara ateş etmeden kısa bir süre dahi dinlenme fırsatı vermeyecek gibi duruyor.

Geliştirilen oyun için duyurulan resmi açıklamaların sayısı sızıntılardan daha az bu nedenle hala oyunun çıkış tarihi ile ilgili net bir bilgi yok. Ubisoft’un Rainbow Six Parasite’i 2021-2022 yılında piyasaya sürmeyi planladığı tahmin ediliyor.

Rainbow Six Parasite ve Rainbow Six Siege benzerliği hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Cemre Topuzer
Oyun Günlüğü Haber Editörü

    1 Comment

    1. Rainbow serisi birbirine benzerlik göstermek ile birlikte her yeni oyununda geliştirilmiş grafikleri,hikayesi ve oynanış tarzıyla daha fazla geniş kitlelere ulaşmaya başladı. Bu da oyunun ne kadar kaliteli ve iyi olduğunun en büyük göstergesidir.

    Leave a reply

    You may also like