Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Redacted için çıkış tarihi açıklandı

0

Future punk görselliğiyle öne çıkan, bilim kurgu roguelike türündeki zindan macerası Redacted, 31 Ekim’de PC ve konsollara gelecek.

Krafton’un Gamescom 2024’te duyurduğu, The Callisto Protocol’un yapımcıları Striking Distance Studios tarafından geliştirilen Redacted, 31 Ekim’de Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC platformlarına gelecek.

Future punk görselliğiyle öne çıkan, bilim kurgu roguelike türündeki zindan macerası, Jüpiter’in buz kaplı uydusu Callisto’da yer alan ‘Black Iron’ (Kara Demir) hapishanesinde geçiyor. Gardiyan rolünde olan oyuncular, hapishanenin sıkı güvenlik önlemlerini aşıp kaçış kapsülüne ulaşmaya çalışırken enfekte mahkûmlardan, diğer kurtulanlardan ve hatta kendilerinin ölmeden önceki iterasyonlarından kaçınmak durumundalar.

Redacted ne kadar?

Redacted, Steam’de 11,25 dolardan (384,64 TL) ön siparişe açıldı. Xbox’ta 160 TL olan (Muhtemelen hatalı fiyatlandırma) oyun PlayStation mağazasında 875 TL.

Oyunda ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments